Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dideral kullanan var mı?

@osmangazi merhaba yarım sabah akşam icilyrum ama akşam icmenin yani yatmadan önce bir zararı var mı acaba ? Yoksa ben mi kuruyorum kafamda

@OğuzHan112 teşekkürler birde şey var bende uzanırken karnımin attigini gördüm .kalp gibi sonra baktım internete aort anevrizma diyor.patlama tehlikesi falan varmış.Gecen gün kardiyolaga gittim kalbime baktı efor testine girdim birşey yok dedi sonra çarpıntı için dideral yazdi acaba gerçekten anevrizma var mıdır ?

@samedo99,
Size ilacı verme nedenleri bu endişe ve kaygılarınız olmuş ama siz tetikliyorsunuz devamlı. İlk mesajımda da yazmıştım hafif bir ilaç ama yarım olarak vermişler ki hem yatarken hem de gündüzünüz daha rahat geçsin. O tür şeyleri yapmaz merak etmeyin. İlaç konusunda kendinizi soyutlamaya çalışın ve iyi geleceğini düşünerek içmeye devam edin

Hayır canım ne alakası var.. doktora da gitmişsin.

O sürekli kendini dinlediğin için oluyor..dikkatli bakarsan bileğindeki atan damarı da görebilirsin.

Özellikle kaygı bozukluğu olan hastaların..sizdede kaygı bozukluğu var sanırım..kesinlikle internetten hastalıklarla ilgili hiç bir arama yapmayın.

@samedo99,

@OğuzHan112 Evet kaybı bozuklugu var doğru ya hep birşey olursa gibi bu dideral tek başına iyi gelir mi acaba bilemedim

Anksiyetenin tipik özelliği bu.

Sadece dideral kullanıyorsan..bana göre yeterli değil..diğer antidepresan lardan doktorun muayene edip ve yazması şartıyla kullanman gerekir.

@samedo99,

@OğuzHan112 daha önce sabah 100mg misol kullaniyordum birde aksma için risperdal vermişti ama risperdali kullanmıyordum.sonra misolude bıraktım kafama göre 3-4 aydır ilaç icmiyorum.acaba ondan dolayı mi oluyor bunlar.dideralide 2 gün oldu kullahmaya başlayalı

Kafana göre ilaç kesmek/kullanmak doğru değil.

Bak bir sürü kaygın var.

Randevu alıp psikiyatri doktoruna gidiyorsun.. tedavinizin yeniden düzenlenmesi gerekiyor.

@samedo99,

@OğuzHan112 ya tamam doğru diyorsunuz ama! İlaclarinda vücuda çok zarari olduğunu soyluyorlar buna ne yapacağız

Söz dinlemeyeceksen.. sayfayı boşuna meşgul etmenin bir anlamı yok bence.

Bu düşüncelerinizin hepsi kaygı bozukluğundan oluyor.. psikiyatriye gidip tedavi almanız gerekiyor.. diyeceğimiz bu kadar kardeş.

Her şeyi bu şekilde sorgularsan.. işin içinden çıkamazsın.. her şeyi sorgulama sal kendini.

@samedo99,

bugün doktora ilaç yazdırmaya gittim dideral sadece sabahları 1 tane içiyorum dedim sabah yarım akşam yarım iç dedi

kasılmalar için galiba yan etki de alıyor

Ben lityuma bağlı el titremesi ve uyuşması olduğu için dideral alıyorum. Doktorum iyi elecegini söyledi

Üst Alt