Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diğer aile yardımı ödemesi nasıl alınıyor?

fbamasya

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
18
E devlette diğer aile yardımı kısmında teslim edilebilir yazıyor. Bu parayı nereden çekebilirim

Planlanan ödeme tarihinde bir şey yazmıyor. Teslim edilebilir yazıyor

@Mehmet005 sagol kardesim. Ama planlanan ödeme tarihinde bi şey yazmıyor . Yine de şimdi cekebilir miyim?

@fbamasya
Kardeşim teslim edilebilir diyorsa,postaneye git.
Tahminim postaneye yattığı yönünde.
En azından seni bilgilendirirler.

Tüm yardımlar ve engelli maaşlar bundan sonra halkbankasınun verdiği Aile kartına yatacak ve onuda atm den çekilecek.o yüzden kimlik ile halkbankasına gidip aile kartını alın.

@fbamasya
Kardeşim @Kırmızıı arkadaşımızın yorumunuda dikkate al ve halkbankası'na da mutlaka uğra hem kart çıkarttır hemde o parayı sor.

@Kırmızıı, Mesaj gelecek deniyor aile kart için bu mesaj ne zaman geliyor? Kendimiz bankaya gidip açabiliyor muyuz yoksa adımıza mı açılacak otomatik olarak?

@Istanbuladair, bana msj gelmeden gittim.açtırdım aldım kartı.çok daha sonra msj geldi.msjı beklemene gerek yok yani.tc n ile orda görünüyor zaten

Üst Alt