Normal uyeligim devam ediyordu. Kampanyayı görünce aradım , lig tv li spor paketi için şu anda 42 tl civarı bir para ödüyorum. ( Kusurati var ama onu hatirlayamadim. ) Herhangi bir sozlesme de imzalamadim , suresi 1 yıl olsa ne 6 ay olsa ne bittigi yerde spor paketinden cikarim ekonomik yada aile paketine donerim.
Bu kampanya digiturk'un kendi verdigi kutular icin gecerli. Birkac gun once aradim " ben ayrı bir uydu alicisi almayi dusunuyorum , farkli uydulardan da izlemem gereken yayinlar var ancak digiturk aboneligimin de surmesini istiyorum ayrica kart ile aboneliginiz var mi ? " dedim." Var ama o durumda engelli indiriminden yararlanamiyorsunuz , kampanya sadece bizim verdigimiz kutularla abonelikte gecerli " dedi musteri temsilcisi.
Burada mesaj yazan arkadaslarin soylediklerinde celiski var gibi gorunse de ayni konuda her musteri temsilcisi maalesef ayni yanitlari veremiyor. Arkadaslarin celiskili ifadeleri ondan kaynaklanmakta sanirim.
Digiturk’te tüm paketler, engelli vatandaşlarımız için artık %50 indirimle! "Uydu alıcısı hediye" kampanyası ile giriş yapılması durumunda kurulum ücreti de ödenmez (Bu durumda, 40 TL aktivasyon bedeli ödenir).
Digiturk Paketlerinde %50 indirim kampanyasından yararlanabilmesi için engellinin aşağıdaki belgelerden biri ile durumu belgelemesi gerekmektedir:
-T.C. özürlüler idaresi başkanlığınca verilen özürlü kimliği
-Devlet hastanesinden verilen ve oran belirten maluliyet kartı
-Devlet hastanesinden verilen en az 5 imzalı heyet sağlık raporu
-Nüfus cüzdanlarına işlenmiş ve engelli oranı yüzde 40 ve üzerinde olanların nüfus cüzdan fotokopileri
Hemen Digiturk’e üye olun, bu firsattan yararlanın! Üstelik 1 yıl üyelikler anlaşmalı kredi kartlari ile peşin fiyatına 12 taksitle!
%50 indirim teklifi GİRİŞ paketi kapsamamaktadır. Bu kampanya 31 Aralık 2010 tarihine kadar geçerlidir.
Kendi sayfasindaki aciklamanin son satiri nedeni ile sanirim bir anlasmazlik ortaya cikiyor.