Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diş doktoru nereye şikayet edilebilir?

basari

Aktif Üye
Konular
205
Reaksiyonlar
9
evet ben geçende diş doktoruna gittim doktorun ismi ahmetti diş ağrım için 2 ilaç yazdı daha sonra ailaçlar bitti alım tarihleri geldi yine aynı doktora dün gittim fakat ilaç yazmasını söylememe rağmen yazmadı sağlık ocağından yazdır dedi sağlık ocağındaki doktorlarda biz yazamayız diş doktoru yazar dediler şimdi bu doktor görevini yapmadı bana ilaç yazması gerekiyodu ama yazmadı ben savcılığa şikayette bulundum ama bide sağlık bakanlığınamı şikayet etmek gerekiyo hangisi daha sonuç verir

Antibiyotik yazmış bitince tedavi yapacak ama sen tedavi yerine Antibiyotik istemişsin sonra dr suçlu hiç bir sonuç elde edemessin

Dostum doktorun keyfi bir uygulama yaptığını düşünüyorsan istediğini yapmakta özgürsün lakin senin durumunda biraz kişisel istekler ön planda gibi duruyor.

Büyük ihtimalle cerrahi randevusunu hemen alamayacaksın. Doktor da yardımcı olmak için kuvvetli ağrı kesici vermiştir. Yalnız bu ilaçların (ben de kullandım) belirli zaman aralıklarıyla içilmesi gerekiyor, öyle elimdeki bitti getir yenisini içeyim gibi bir olay yok. O ilaçlar parol gibi değil yani.

Eğer yaşadığın durum yukarıdaki gibiyse doktor haklı elbette.

ben muane olduğum aile hekimine tedavi olup ilaç ve rapor yazmasını istemiştim bana numara yaptığımı rapor almak için sabah uyanamaşşın ö yüzden gelmişssin demişti sağlık bakanlığı bu duruma bile karışmadı zaten doktorun adliyede kaç tane dosyası varmış

@WinstonSmith,

evet doktor yer açtı diş cerrasından randevu aldım 5 şubata bakalım çürümüş azı dişi çekilcekmi

@basari,
İş cerrahiye kaldıysa onun dönüşü yoktur zaten.

Belli ki dişi kavrayacak yer bile kalmamış, kenardan kesip kalan parçaları ve kökü çekecekler. Sen de şikayetçi olduğun doktorlar sayesinde diş ağrısından kurtulacaksın.

Devlet hastanelerinde çürümüş diş için dolgu ya da kanal tedavisi falan oluyor mu yoksa özel polikliniğe mi gitmek gerek bu tür işlemler için özeller pahalı ama sanki herkes özele mi gidiyor ne dolgu kanal tedavisi gibi işlemler için devletten randevu alsak yapmazlar mı ?

@sokr@t
benim yeşil kartım var özele gitmiyomki zaten çok pahalı benim masrafları devletten gelirle ödencek

@basari,
Dişle ilgili bir problem olursa bende devlete gideyim o zaman dolgu,kanal tedavisi v.,s... devlette de yapıyorlar mı diye ondan sordum .

@sokr@t,
Yapıyorlar elbette. Sadece bazı durumlarda ücret talep edilebilir onları muayeneden önce sorabilirsin.

Ancak kanal, dolgu çekim vb. zorunlu durumlar için bu zamana kadar herhangi bir ücret ödemedim.

@WinstonSmith,
Ücret istemeleri önemli değil devlette özele göre ucuzdur nasılsa bu işlemler yapılıyorsa devlette özele gitmeye gerek yok .

@sokr@t,
Zaman aralığı uzun iki hafta da bir randevu alabildim ben.Sadece doktorun iyi huylu olması lazım.
Bizim burada diş hastahanesi var.Dolgu yaptırdım ilk gittiğimde.Doktora telefon geldi.Tehdit ettiler.Güvenlik mi başka mı bilmiyorum.Dişini yanlış yap diğer ön dişler sallansın düşşün demişti.Dolgu bir iki ay sonra düştü.O dönem bi de kağıt imzalatıyorlar işlem sonucu ölsen bile sorumlu değiliz diye.
Yine randevum var.Ne ara tehdit edildim hatırlamıyorum.Diyeceğim doktora engelliyim hemşire kesin bir şey demişti.Hatırlamıyorum beş dakika işlem yapın gidiyim diye.

@sokr@t,

Hocam bildiğin hastahane beyaz sabit telefon çaldı.Adam bağıra çağıra yanlış yapacaksın sana da böyle olur diye tehdit etti.Normal de herkes için kendimi yırtardım bu olaydan sonra bıraktım.2020 den bir yıl önce falandı.

@WinstonSmith
doktorun görevi beni tedavi etmesi ilaçlarımı yazması bunlardan birini yapmıyosa şikayetçi olurum elbette sağlık bakanlığınada cimerden yazdım şikayetimi ayrıca

@NewDay bana özelden yazmışsın ordanda cevapladığım gibi senin hastalığın ağır gözüküyo hasta olduğun içinde senlende uğraşanlar oluyo bazı insanlar böyledir

Üst Alt