ben kanal tedavisi oldum acımıo ama o makkap sesindenn dolayı dolgum o gün daha düstü alaaa içi oyuk duruyorrr
Hava alınca sızlar şimdi o.. dil de sürekli o oyuğa gider ama ne de zevklidir..
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
ben kanal tedavisi oldum acımıo ama o makkap sesindenn dolayı dolgum o gün daha düstü alaaa içi oyuk duruyorrr
evet dişhekiminize gittiğinizde kullandığınız ilaçları ve rahatsızlığınızı mutlaka söyleyin şeker,kalp,tansiyon vb...Bu çok önemli ayrıca tedavi devam ederken bazı olumsuzluklar olabilir mesela F-F arkadaşın belirttiği gibi ama o dolgu geçici olduğu için düşebilir hekiminize başvurmalıydınız kanal yapılan bölgenin açık kalması sakıncalı diş ihmale gelmez herkese geçmiş olsun diş ile ilgili konularda yardımcı olurum bana yazabilirsiniz..Evet çok doğru, özellikle çekim söz konusu olacaksa eğer buna çok dikkat edilmesi gerekiyor. Ben sürekli tekerlekli sandalyede oturduğum için kanı sulandırması amacıyla uzun yıllardır günde 1 tane asprin türevi ecopirin alıyorum. En son 20lik dişimi çektirmeden önce Ecopirin almayı 10 gün kesip öyle çektirmiştim dişimi.