Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dış Ticaret Müsteşarlığı tercihi olup başvuran var mı?

KARBEYAZ09

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
tek dıs ticaret Müsteşarlıgı için basvuru yaptım. Önlisanstan. 1 kişi alınacak umarım kazanırız :))) zor ihtimal ama

ben de bir arkadaşım için başvuru yaptım oraya, herkes için hayırlısı olsun...

Dış Ticaret Müsteşarlığı'na başvurusunda herhangi bir aksilik/aksaklık yaşayan olursa yardımcı olabilirim.

postayla başvuru kabul edildiği için sorun olmaz, ancak ellerine ulaşıp ulaşmadığını telefonla öğrenseydiniz, aps pek sıkıntı çıkarmaz ama ne olur ne olmaz, ne gün verdiniz postaya.

dış ticaretin sınavı ne zaman olacak arkadaşlar bilgisi olan var mı ben aradım belli değil dediler.

ATOM KARINCA;

D T M de mi çalısıyorsunuz merak ettim :)

KARBEYAZ09;

cıks DTM'de değilim ama yakınım oraya :) size de şimdiden başarılar dilerim.

Şartları Meb ten iyi midir sizce ? Yükselme olanagı varmıdır

bende başvurdum şahsen lisans bölümüne 4 kişi alınacak hayırlısı

Dış ticaret müsteşarlığı başvuru yapanlar

Merhaba ben geçen cuma yaptım çok fazla yoğunluk yoktu diye tahmin ediyorum.Başka yapanlar var ise yazsınlar aceba kaç kişi oldu.Ben VHKİ olarak başvurdum.hayırlısı

KARBEYAZ09;

şartlar mebe göre kısmen iyi tabi, yükselme olanağına da kuruma bağlı olduğu için bişey diyemem.

slcko6;

sizin başvurduğumuz kadrolar bildiğim kadarıyla İstanbul ve Mersin için, başarılar dilerim şimdiden.

mühteşarlık için başvurular nasıl yapılabilir ? bilgi alabilmem mümkünmü acaba?

postayla başvuru yapan arkadaşların belgelerinin DTM'ye ulaşıp ulaşmadığını sordurabilirim.

başvuru süresi hakkındaki bilgilendirmen için teşekkür ederim Murat.

Arkadaşlar d.t.m için son başvuru tarihi 03/05/2010 değil miydi .??Yani başvurular bitti .En azından ben öyle biliyorum

Evet bende öyle biliyorum
kaç kiş katıldığını öğrenemedim özellikle lise den başvuru

merhaba,
dtm başvurularıyla ilgili ben ilgili internet sitesinde sınavla ilgili bir yazı görememiştim.haliyle meb sınavıyla aynı tarihler aralığında başvuru kabul ediliyor anlamıştım.
az önce bende atom karınca'dan başvuruların bittiğini öğrendim.
yazık oldu.:(

Atom karınca ben basvurmustum. acaba basvuru ulastımı ulasmadımı ögrenebilirmiyiz senden özel e mesaj attım.

Bu arada DTM sınavı sizce hangi tarihte olur ?

Ayşe hanım bilgi edinebiliyorsanız lisans başvuru sayısı ve sınav tarihi hakkında bilgi edinebilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederiz.

arkadaşlar sınav tarihini öğrenemedim, henüz belli olmadığını ve adreslere tebliğ edileceğini söylüyorlar, belki de bu bilgiyi gizli tutmak konusunda memur arkadaşlar sıkı sıkı tembihlenmişlerdir bilemiyorum, ama sizlerden önce öğrenirsem mutlaka bu başlığa yazarım.

hepinize şimdiden başarılar dilerim.

Ya bu d.t.m sınav tarihi ve yeri ile ilgili hala bir ses seda yok

dış tic müst personel 204 78 96 arayın.
başvuru çokmuş
sınav giriş belgeleri bu ay içerisinde gelecekmiş muhtemel olarak ay sonu
sınav haziran ayı içerisinde
alına bilgiler bunlardır
ama kaç kişi adet vermiyorlar
sizde arayın belki size söylerler özellikle lise öğrenirseniz.:cool:

bana dış ticaret müsteşarlığının sınav yeri gelmedi size ulaştımı arkadaşlar

Mayıs Ayı içerisinde sınav giriş kartı gönderiliceğini ve 18 haziranda sınav olacagını söyledi . bizzat kendim aradım bugun

Bu da bir şeydir en azından sınav tarihin öğrenmiş olduk

Dtm sınav tarihi 18 haziran cuma 2010

evet arkadaşlar yazdığım maile cevap geldi.dtm sınavı 18 haziran cuma günü ve lise düzeyi başvuru 805 kişi başvurmuş.
SINAV YERİ DTM-ANKARA
17 mayıs tan sonra sınava giriş evrakları dağıtımına başlanacakmış
hadi hayırlısı

Keşke bende soraydım yaa Önlisanstan kac kişi giriyor diye. :)) bilen arkadaslar varsa söyleyebilir mi ?

bana da mail geldi. önlisans düzeyinde 59 kişi giriyor. girenlerden biri de benim :))) hayırlısı rakiplerim nerde

Üst Alt