Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dış Ticaret Müsteşarlığı tercihi olup başvuran var mı?

atom karınca mebe nıspeten sart lar ıyı demışsın braz detaylandırabılırmıısın

hala sınava giriş belgesi gelmedi .Eline ulaşn var mı ?

banada gelmis ama geri dönmüs ne hikmetse acık olan adresi bulamamıslar :(( neysekı ankaradayım giidip alacam sınav 18 haziran.. beni telefonla aradılar eger bir numara verdiyseniz ararlar bi sorunda sizi

bana basvuru kagıdı geldi. önlisans için sınava girmeyi düşünüyordum ama şimdi düşünmüyorum 59 kişiydi 58 oldu gözünüzaydın .

Merhaba arkadaşlar malümünüz bu cuma dtm sınavı var .Ben sınava girmek için izmirden gelicem zahmet olmazsa bir arkadaş Ankara otogardan sınavın yapılacağı yer olan Emek dtm yerini tarif edebilir mi .Nasıl ulaşıcam hangi otobüse,dolmuşa binicem garajdan

Şu koca site de bana Ankara'yı tarif edecek bir Allah'ın kulu yok mu

aştinin karşısında kalıo dtm.aşti de inice karşı tarafa geçiosunve birine sorarsın kime sorsan gösterir.sonra 5 -6 dk yürüosun

dışişleri bakanlıgının tam karşısı kime sorsanız gösterir muratguven

yani aştiden biraz yukarı yürüyeceksiniz tam karşıda zaten

Dış ticaret müşteşarlığı sınavı çıkışında toplanıp bir yerlere gidip sohbet edelimmi

bence güsel olur hem tanısmıs.ve birbirimizi tanımış oluruz ne dersiniz ?

ben de ankaradayım dtm sınavında buluşalım tanışalım değerlendirme yapalım hasan sana memurlar netten msj yolladım bakarmısın ? dtm de görüşelim arkadaşlar ...

yarın ki sınavda herkese basarılar allah yardımcımız olsun.sınav çıkışı toplanıp bi yerlere gitcez haberiniz olsun

öncelikle herkese başarılar dilerim

sınav çıkışı dtm binasının en üst katındaki (Roof) cafeye gidebilirsiniz arkadaşlar, yemek saati olmadığı için sakin olur muhtemelen

Ya nasıl toplanıcaz ki liselerin sınavı 14:00 lisansların ki 16:00 gerçi bana hepsi uyar gece 00:00 aldım dönüş biletini

ben en üst kata cıktım cafeye bekledımde ama kımse yoktu :((

enteresan ben ve bir arkadaşımız daha ordaydık ve kimseyi göremedik

SINAV SONUÇLARI

LİSE VE DENGİ OKUL MEZUNLARI
SIRA NO ADI SOYADI
1 CAFER YOKLIYAN
2 CAN UĞURLU
3 GÜRBÜZ ŞİNDİ
4 HAKAN AKSOY
5 İDRİS ÜLVAN
6 KÖKSAL ÇİFTÇİ
LİSANS MEZUNLARI
SIRA NO ADI SOYADI
1 CİHAN ÖZBAKIR
2 HİLMİ ÇİÇEKDAĞ
3 İSMAİL IŞIK
4 SAMİ EVLİ
ÖNLİSANS MEZUNLARI
SIRA NO ADI SOYADI
1 FATİH ÇEVİRME
Not: Sıralama alfabetik olarak yapılmıştır.
Kaynak: http://www.dtm.gov.tr/dtmadmin/upload/EAD/ozurlu_sonuc.pdf

Üst Alt