Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dışarı çıkmak istiyorum ama görüntüler istemiyor!?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
93
Reaksiyonlar
487
Dışarı çıkmak istiyorum görüntüler istemiyor ? 17 sinde Ankara ya gidecem gidersen yolda çok büyük acı çektirecez diyorlar ativan kullanıp gitmek istiyorum

17 sinde gitmem gerekli bana görülmemiş acı yaşatacaz diyorlar gitmem şart ne yapacam bilmiyorum aklımda ativan kullanıp gitmek var

Banada uyursam öleceğim düşüncesi oluyor ama ben çok çok zor olsada ona karşı koyuyorum. Sende lütfen o seslere inanma.

bana göre değil o insanlara özgü birşey ben günümü internet başında şizofreni hastalığıyla da baş başa yaşıyacam

hacettepe 2 günde 1 içsin demiş aileme ativandan için

bende anksiteye ve sosyal fobiden dolayı dışarı çıkmakta zorlanıyorum işe bile giremiyorum

32 yaşıma geldim. Daha hastalıktan okula bile gidemiyorum. Okulu 1 dönem dondurdum. Kendime hayrım yok bir de evlilik mi? Asla. Günüm pc başında geçiyor.

Ne ! Evlilik mi ? :oops: Eline her ay 50 bin minimum geçmeyenin evlenmesi enayilik zaten ben ancak kendim gibi emekli bulursam olur .:unsure:

zaten evlense bile çocuk olursa nasıl okutacak? Yaşam bu kadar pahalılaşmışken evin ihtiyaçlarını nasıl karşılayacak? Şimdilik en azından ailemle kalıyorum.

Doğacak çocukta belki psikiyatrik hasta olacak genleri bizden geçtiği için belli mi olur öyle olmasa bile çocuk bakacak para zaten yok.🙁

Son düzenleme:
Bazen gerçek hayatta ve televizyonda insanların konuşmaları düşüncelerime göre eşzamanlı şekil alıyor. Benden bahsediyorlar. Bu da dünyada sadece ben ve benden bahseden araçlar varmış gibi hissettiriyor.

@sokr@t, haklısın. Ben hastalığımı dedemden genetik yolla aldım. Herşeyim ona benziyormuş rahmetliye. Ben bunu yapmak istemiyorum. Çocuğum bu ızdırabı çekecekse o ihtimali ortadan kaldırmak en mantıklısı

En önemli kriterim , tedavime anlayış gösterecek bir kadının karşıma çıkması.

Evlilik için hem maddi hem de psikolojik açıdan hazırım.

@Descartes, nasipse gelir Şam dan Yemen den nasip değilse ne gelir elden demişler .Hayırlısı diyelim .

Üst Alt