Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dışarıda kullandığım aracımın tekerleklerini temizleme sorununu nasıl çözerim?
arkadaşlar bizde iki kardeşiz ve ikimizde akülü kullanıyoruz. evde bir tane ne halı ne kilim var tabi annem bu durumdan hiç hoşnut değil :d çünkü devamlı temizlik yapması gerekiyo.. bana kalırsa sıkı lastikli bir kaliteli kumaş bulunup lastiklerin ölçülerine göre kılıf hazırlanabilir..
yurt dışından getirtme imkanım yok ama bir yerlerden bulupta alan olursa lütfen paylaşın bizde alalım çok iyi olur oezix arkadaşımız istek olursa diyor isteriz elbet
arkadaşlar tekerlekli arabanızın tekeri icin kılıf aramanıza gerek kalmadı.Temin etmek isteyen arkadaslara ulasabilirler. gerekli bilgiler telefonda verilecektir. tlf: 541 967 1998 ---545 902 0606
tekerlekli sandalyenin tekerleklerine kılıf gayet şık duran bir kılıf
düşüncesi ve çizimi bana aittir
bu üründen almak isteyen kardeşlerim bana ulaşırsanız sevinirim
iletişim 05533511142
Ben yıllardır kullanıyorum kılıfı fakat deri kaygan bir malzeme olduğu için kullanışta zorluk oluyor. Kumaş olursa hem toz tutma olasılığı da yüksek ve silkeletip yada yıkanınca ter temiz oluyor...
Merhaba arkadaşlar.bende akülü tekerlekli sandelye kullanıyorum.ben çözümü şu eczanelerde satılan flasterde buldum.flasteri hem arka hemde ön tekerleklere yapıştırıyoruz.dışarıyada bunlarla çıkıp geziyorum.eve geldiğimizde onları söküp tekrar yeniden yapıştırıyoruz.ben dışarıya fazla çıkmadığımdan dolayı sürekli söküp yenisini yapıştırmıyoruz.flasterin 1 kutusu 5 tl yanılmıyorsam.hem böylece tekerleklerde dışarıda gezerken batmıyor.pislikler flasterde kalıyor.bence arka tekerleklere bir kılıf yapılıp misafirlikte arka tekerlekler kılıf geçirilebilir.ön teerleklerede hemen flaster yapıştırılabilir.zaten ön tekerlekler ufak.ben evin içindede flasterler yapışık geziyorum.böylece halılar parke tahtalar vb . batmamış oluyor.umarım işinize yarar.benim çok işime yarıyor bu yöntem...
bilmem işe yarar mı tekerler için eve geldiğinizde kirlenen lastikler için lastiğe uygulanır mı onuda bil miyom ama çamur boya ve hiç bir şeyi tutmuyor gibi reklamlarda ve videolarda benden sadece bir öneri denebilir bence Silver Marka Su Geçirmez Su Pluvonin http://www.youtube.com/watch?v=7is6r6zXFDc Su Geçirmezlik Spreyi Google de görsellerden aratırsanız bulursunuz Türkiye'de var fiyatıda çok ucuz
Tekerlekli sandalye tekerlek kılıfı - YouTube
Tekerlekli sandalye kılıfının yapımı bana aittir.Deri malzemeden yapıldığından esnek,dayanıklı,halıda kullanılabilen bir tasarımdır. Tecrübe edilmiştir.Aktif olarak ben ve arkadaşlarım kullanmaya devam etmekteyiz.Bu ürün den almak isteyen tüm engelli arkadaşlar bana 0553 35 111 42 nolu telefonumdan ulaşabilirler...