Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dissosiyatif bozukluk askerlikten muaf olmayı sağlıyor mu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan altay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

altay

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Bülent bey dissosiyatif bozukluk askerlikten muaf olabiliyor mu?

altay

Maalesef, "Geçirilmiş nevrotik bozukluklar (anksiyete, depresif, obsesif spektrum, travma ve strese bağlı bozukluklar, somatoform, dissosiyatif, yeme bozuklukları ve bunların alt tipleri)." askerlikten muaf olmayı sağlamaz.

16B ye göre nevrotik bozukluklar tekararlayici olmuşsa yada 16D ye gore nevrotik bozukluklar kronikleşmiş ise muafiyet verilir.
Tsk sağlık yönetmeliği bunu diyor

Dissosiyatif Kimlik Bozukluğundan askerlikten muaf oldum 2017 sonunda. Tabi önceki yıllarda tecil ettirdim. Bence genel duruma bakılıyor. 2005'ten 2010'a kadar majör depresyon vs tedavisi gördüm 2010 ve sonrasında teşhis kesinleşti ve DKB tedavisi gördüm.

3 kez hastaneye yatış, düzenli ilaç kullanımı, ilaç raporları, EKT tedavisi vs hepsinin belgeleri koca bir klasör gezdirdim kendimle. Ama şuanda çürüğe ayrılmanın burukluğunu yaşıyorum. Belki de bir alterden kaynaklı olabilir çünkü aylardır derin bir pişmanlık içindeyim :(

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt