Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Distoni hastalığı ile ilgili bilgisi olan var mı?

08.07.2013 Tarihinde Ankara Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesinde BEYİN PİLİ Ameliyatı oldum. Ameliyatdan sonra çok belirgin bir iyiles görünmüyor ama ben de terleme olayı yok eskiden çok terlerdim. ilaçlarıma gelince lioresal 10 mg 3x3 alıyordum simdi 1x2 alıyorum artane 2x0,5 iken simdi bıraktım Ben ağrılarım çok fazla olduğu için sol koluma botox iğnesi yaptırdım. ameliyatdan sonra kasılmalarım çok az olsa azalma oldu ilerisi ne olur bilmiyorum. bana doktorun söylediğine göre 3 ay ile 24 ay içerisinde pil kendini gösterirmiş bakalım ne olacak?

daha çok yenisin daha iyi olacaksın benim 2.5 sene oldu..Şubatta 3 sene bitecek inş.. son bir seneye kadar bendede ara ara kasılmalar oluyordu vücut pile alştıkça daha iyi hissedeceksin kendini ben şuan çok iyiyim şükür ..sabret en az 1 sene sabret..

İlginize Çok Teşekkür ederi.

AHMET ELAGÖZ
ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ LOJMANLARI
HACI BAYRAM VELİ MAHALLESİ
SAİT ZARİFOĞLU BULVARI
Dış Kapı No 211
İç Kapı No 02
MERKEZ / KAHRAMANMARAŞ
TEL : 0344 234 44 01 / 251
GSM:0536 771 85 80

Lutfen yardimci olun

Merhaba distoni magduru arkadaslar, Ben 29 yasinda fransada yasiyan bir bayanim. 13 yildir spasmodik torikoli hastaligi cekiyorum. Benim sorunum boynum saga dogru gidiyor o kadar cok kasilma oluyor ki bazen boynum sag omzumun uzerinde bloke kalabiliyor. Benim sizlerden ricam bana biraz daha detayli sosyal yasantinizdan, psychologique durumunuzdan bahseder misiniz? Bu konuda cok yalnizim malum bu hastalik pek yaygin degil...Vede en onemlisi Lutfen BU HASTALIKTAN KURTULMUS IYILESMIS OLANLAR BANA NASIL OLDUKLARINI NERDE TEDAVI OLDUKLARINI DETAYLICA YAZABILIR MISINIZ.Hep Turkiyeyi ovuyolar saglik konusunda o yuzden orda care bulursam kesin iyilesme garantisi birazda olsa verebilirsa orya gitip tedavi olmak istiyorum.Ps: bana burda botox ignesi yapiliyor 3 ayda bir rahatlatiyor ama ASLA IYILESTIRMEZMIS !!!Nolur bana yardim edinSaygilar G.A

mrb deniz bendede aynı sorun var ama ben daha yeniyim 1.5 yıl oldu bu hastalıkla tanışalı 30 yaşındayım malesefki kimse bilmiyor ben antalyadayım amtalya da seçenekler çok kıstlı akdeniz üniv tıp fakültesinde 2. botoxumu oldum hiç bir rahatlama yaşamadım şimdi eğitim araştırma yapmaya başladı bakalım inş yarın 3. botoxumu olucam sosyal yaşantı demişsin benim sosyal yaşantım bitti malesef ayrıca çalışıyorum çalışmak zorundayım işten eve evden işe buşekilde çalışmak insanın canını yakıyor ama bir şekilde devam etmek zorundayız ben gelişme kaydederim umarım zamanla ve sabırla olur psikiyatri ilaç veriyorlar fakat almıyorum ısrarla ama her gün her dak araştırıyorum ve arkadaşların yazdıklarına inanarak ankara mersin istanbul diyorum bu şehirler daha iyi umarım çok daha iyi olursun ben fazla yardımcı olamıyorum diğer arkadaşların çok yardımcı olacaklarına inanıyorum kendi iyi bak

bu arada hastalık daha öncesinde vardı fakat teşhis daha 1.5 yıl önce konuldu düşün yani antalya çok yetersiz

mrb RABAH,

benim teshis tam 5 yil sonra konuldu !!!!! guya "gelismis ulke" FRANSA !!!!

ya psychologue'a gonderdiler yada gecer dediler genel doktorlarin bilgisi yok bu hastalikla ilgili

bu aralar positif dusunuyorum iylescegime gonulden inaniyorum,

lutfen biri cikip kendinden emin olarak bu hastalikta iylesmis biri beni yonlendirsin ,,,,,

bilgi verin lutfen nerde tedavi oldunuz maliyeti ne kadar bana tam detayli cevap verin YARIN HEMEN TURKIYEYE GIDEYIM NOOLUUUR

mrb distonia;

ben bu hastalıkta daha önce dediğim gibi yeniyim ama inanılmaz derecede sürekli araştırıyorum hergün yeni bilgi varmı diye kontrol ediyorum,,benim hastalığımın seyri yeni olduğu için 3 ayda bir botox maliyeti falan yok sgk karşılıyor ama sen yurt dışındasın ordan gelip buradaki tedavi nasıl olur bilemem ama sgk sız olsan bile örnek veriyorum ben mersin tıp fakültesi okan doğu ya gitmek istedim özel muayhane olarak çok fazla ücret istemediler botox raporum olduğum için ilacı devlet karşılıyor muayne ücreti yol parası yaklaşık 1000 tl buluyor ama daha gidemedim tabi raporun yoksada iğneler 315 tl bir tanesi,,,en son botoxumu 12.12 de oldum hala yanıt alamadım doktorla son konuşmam tıpta bunun çaresi yok istersen yurt dışına git ama sebebi yok cevabını aldım en son çare beyin pili ama şu anda benim için erken beyin pilini devlet karşılıyor ama bu sitede beyin pili taktıran arkadaşlar var özelde ameliyat olmak istersen 75.000 tl buluyor diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam ben olma istediğim zaman istanbulda ali zırh var dr ona olmak isterim işinde çok iyi diye biliyorum tabi diğer dr larımızda çok iyi kendine çok iyi bak yardımcı olabildiysem ne mutlu bana türkiyede olsaydın telde irtibat kurardık gelecek olursan yine yardımcı olmaya çalışırım iyi günler

Slm, Ben yillardir botox ignesi yaptiriyorum 3 ayda bir norologum diyor ki omur boyu yaptirman gerek cunku tedavi eden bir sey sadece 3 ay boyunca gevsemek icin Rabah sen bayan misin erkek mi? Cvp verdigin icin cok tesekkur ederim inan kendimi daha iyi hissediyorum yalniz olmadigimi goruyorum Burdaki en azindan benim bolgemdeki torticoli spasmodik hastalari hep 60 yasin uzerinde o yuzden onlar beni anlamaz diye sohbet devam etmedim Aslinda boyle bu konuda sadece konusmak dertlesmek icini dokmek bile rahatlatiyor insani Ben Turkiyede olmadigim icin sabit telefonu numaraliniei birakabilirsiniz ben ararim cep numera olmasin ucretli oluyor yoksa Allah'im hepimize kolaylik sifa versin inchallah

merhaba arkadaşlar bende fokal distoni hastasıyım iki kolumdan istanbulda yaşıyorum görüşmek isteyen arkadaşlarla görüşebilirim
ceyhun kaya
Cep: 0545 918 25 67

Merhaba ben distoni hastasiyim doğustan 18 senedir. Oksijensiz kalmam sebebiyle yani doktor madururuyum doktor kontrolündeyim sol ayağim ve sol kolum ozellikle sol kolum istemsiz calisiyor surekli kasili halde artene, monopal gibi ilaclari kulladim piyasada 3 veya 4 ilav var zaten ve cok fazla etkisini gormedim doktorum capaya gonderdi 10 belki daha fazlaydi prof dr. Gordu ama " taninlanlamis distoni dediler beyin ameliyati dediler. Herneyse bana yardimci ve ben birilerine yardimci olmak icin e- postam gulcay76 @gmail.com

merhaba, bende de var boynum da geçen hafta sağlık kuruluna girdim oran vermediler hastalıktan sayılmıyormuş:((

Merhaba Emel hanım

Emel hanım Merhaba,

Bende yaklaşık 17 yıldır Distoni hastasıyım.İstanbulda yaşıyorum.Ameliyat olduğunuzu söylemişsiniz.Beyin pili mi taktırdınız ya da ne tür bir ameliyat geçirdiniz bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum. Bana bu numaradan ulaşabilirseniz çok sevinirim. (0536 944 08 45)

merhaba arkadaşalar bir çok distoni hastası arkadaşımız var ama çoğu İstanbul dışında İstanbuldaki arkadaşlarla görüşmek istiyorum. bende distoni hastasıyım ameliyat ooldum çok şükür şikayetlerim azaldı Aallah yardımcımız olsun...

Iyi gunler ben servikal distoni hastasiyim.boyun taraflarinda kasilmalar oldugu icin kafam sola cekiyor.tedavi goruyorum.benim engelli oranim nedir acaba.nereden bulabilirim bu oranlari

safak.memuk bende servikal distoni hastasıyım ve raporumda bu hastalık için 2 sene önce gittiğimde %45 oran aldım bugün ne oran verirler bilemem

Servikal distoni için % kaç oran verilir?

arkadaşlar servikal distoni hastasıyım.boyun tarafından.en az % kaç rapor alırım

bende servikal distoni hastasıyım.hangi hastaneye gitmiştin rapor alabilmek için?bende başvurmak istiyorum ama hastalıktan sayılmıyormuş diye soyleyınce vazgececem gibi duruyor

gokmen41
bende servikal distoni hastasıyım.hangi hastaneye gitmiştin rapor alabilmek için?bende başvurmak istiyorum ama hastalıktan sayılmıyormuş diye soyleyınce vazgececem gibi duruyor

safak.memuk dediğim gibi 2 sene önce aldım ben bu oranı ve raporu aldığım hastane marmara üniversitesi pendik eğitim ve araştırma hastanesi çok kolay bi şekilde raporunu alabilirsin p.tesi ve çarşamba günü sabah erken saatte sağlık kuruluna başvur sağlıklı günler dilerim

mrb yüzde kaç aldın yanında ne gibi raporlar ve belgeler götürdün acaba??

mrb, ben Haydarpaşa numuneye girdim servikal distoni(spazmatik tortikollis) den oran vermediler tansiyon ve böbrekten 10 + 10 oran alabıldım yeniden deniycem. pendik eğitim araştırma hastanesi nasıl ??ne gibi belgeler götürdün ??

gokmen41 ben marmara üniversitesi pendik eğitim ve araştırma hastanesinden aldım raporumu ve sağlık kurulundan aldığım evrakla beraber başvurumu sonuçlandırdım ve bence sen Haydarpaşa numune hastanesinde distoni tedavisi yok bence o yüzden oran alamadın diye düşünüyorum be marmara üniversitesinde takipli hastayım bu yüzden oraya başvur derim ve p.tesi ve çarşamba günü sabah erken git oraya sağlıklı günler dilerim

Tedavide nöralterapi ve ağız diş çene yapısının incelenmesi özellikle gömük diş tedavisi oldukça önemli.

artane 2mg kullanan var mıı

distoni tanısıyla artane 2mg ilaç verildi 1 haftadır kullanıyorum daha önceden kullanmış olan var mı 1 haftadır midem bulanıyor başım ağrıyor normal mi

Merhaba arkadaşlar bende servikal distoni hastasıyım boynumda sürekli kasılmalar oluyodu botokstu igneydi hepsinin geçici faydasını gördüm buradaki herkesin iyi kötü ne yaşadığını ne çektiğini en iyi bilenlerdenim ama çok şükür bu hastalıgı atlattım sayılır burda yazmak isterim ama konu uzun olduğu için zaman alabilir burda amacım kimseden maddi yada çıkar dogrultusunda faydalanmak degil kimse beni yanlış anlamasın bu hastalıgın ne kadar can sıkıcı bir rahatsızlık olduğunu bildiğim için buradaki insanlara sadece yardım etmek istiyorum isteyen bana özelden yazabilir istersenizde tlfn numaralarımızı alıp yüzyüzede görüşebiliriz herkese Allah şifa versin

İyi günler arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun benim bu hastalıkla ilgili bu bölüme yazmış olduğum iletilerden dolayı bu hastalıkla ilgili çare arayan arkadaşlar tarafından çok sayıda özel msj alıyorum yanlış anlamayın hiç rahatsız degilim ama ben bu konularda çok becerikli olmadığım için özel msjlara cvp veremiyorum elimden gelmiyor daha dogrusu başaramıyorum bana direk olarak tlfn numaramdan ulaşabilirsiniz 05426901924 numaram bu istediğiniz saatte ulaşabilirsiniz yardımcı olabilirsem sevinirim iyi günler acil şifalar

mrb arkadaşlar bende servikal distoni hastasıyım Aynı zamanda bende boyun fıtığı da var Ameliyat riskli diyorlar acaba aranızda boyun fıtığı olan var mı?

Üst Alt