Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyabet ve panik atak ile %40 rapor alabilir miyim?

gkhnylmzz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar selamlar .

ben 33 yaşındayım 29 yaşında aşırı su içme ve görme bozukluğu nedeniyle hastaneye gittim ve şekerim 480 çıktı beni bir hafta hastanede yatırdılar o süre zarfından itibaren günde 100 doz insülin kullanıyorum . Ayrıca diaformin 1000mg lık şeker hapı kullanıyorum .
2012 den beri ise panik atak hastası olduğum için paxil 20mg lık hap kullanıyorum . O dönem çalıştığım iş yeri yoktu ve işsizdim o süre zarfından sonra bir iş buldum fakat daralma nedeniyle işten çıkarıldım .

Şimdi iş görüşmesine gittiğim yerler diyabet hastası olduğum için beni işe almıyorlar (sağlık tetkitlerim de şeker hastası olduğum ortaya çıkıyor ) . Bende engelli kadrolarından iş bulabilirm belki diyerek 26 mayısa heyet randevusu aldım .

Bana bu iki hastalıktan %40 engelli raporu verilebilir mi acaba ?

İnsülin iğne kullandığınız için komplikasyon yapmış (görme bozukluğu)diyabet %30

Panik atak diye bir tanı yok, panik atak bir krizdir semtomdur..tanı panik bozukluk olarak adını almışsa...tedavi ile kısmen düzelen 20 .. tedaviye rağmen düzelmeyen 40.

Panik bozukluk %99 oranında tedavi edilebilir bir bozukluktur,adı üstünde panik bozukluk,hastalık olarak değerlendirilmez.

Günlük 100 CC insülin alması gereken dayabet hastası komplike olmak şartıyla 30
Panik bozukluk tedavi ile kısmen düzelen diyelim 20

30+20=%44 başvurunuzu yapın.

Şöyle de değerlendirilebilirsiniz..diyabet 20
Panik bozukluk 20
20+20=%36

@gkhnylmzz,

Anladım şansımızı deneyeceğiz . Başka yerlerimde sempton var mı bilmiyorum sanırım tüm bölümlere gideceğim fakat ben psikiyatri ilacını bir gün içmediğim de eskisi gibi oluyorum çok etkiliyor beni . Bana tip1 diyabet tanısı konuldu bunun tip2 ye nazaran yüzdesi fazla olmuyor mu ?

Son düzenleme:
Tip 1 komplike diyabet %30
Tip 2 diyabet %20

Size belki 20 puan verilebilir.. deneyin şansınızı bakalım,sonucu paylaşırsınız 🙋

@gkhnylmzz,

Temmuz 2023 de bana hipertansiyon tanısı konulmuş e nabız da şans eseri gördüm sanırım ilaç yazmak için böyle tanı koymak zorunda kalınmış bunu sorarlar mi bana sağlık heyetinde acaba ? @OğuzHan112

Hayır kullanmıyorum Oğuzhan bey artık bahtımda ne varsa o olur 26 Mayıs'ta heyete gireceğim sonuçları paylaşırım teşekkür ederim

Üst Alt