Bende sol ayakta karbon afo kullanıyorum 3-4 senedir ,duşuk ayak olduğu için bu afo ile cok rahat ettim fakat başta yan bilek cıkıntı kemıgınden surtme sonucu başta yara yapmıştı surten taraftan afoya yumuşak sunger cektim bu sorunu yaşamadım fakat ayakkabı içi tabanı karbon taban oldugu için ayak tabanınındaki kemık cıkıntılarındakı baskı bölgesinde yüzelsel nasırlar kacınılmaz.İlk başta buna kece sererek önleme calışsamda ayakkabı gıyerken kece katlanıyordu bunda başarılı olamadım.Şimdi bu sorunu silikon tabanlıkla aştım ayak tabanı şu anda vucud yukunu dağıtıyor memnunum.Benım nasır sağlam ayak tabanında cıktı, devamlı spor ayakkabı giydiğim halde oluşmuş o kadar bakım yaptığım halde cıkıyor fakat öncekı nasırlar bır süre sonra kendınden derı tabakası atıyordu önemsemezdım.Fakat bu son olay beni korkuttu gun içinde bile ayakkabımı cıkartıp kızarma yeni uluşum varmı dıye korkar oldum.Banada ilk gittiğim doktor tedavı etmeden yaraya yamalama yapıcağını söylemişti fakat başka cıldıyecıde 2 ay tedavi sonunda nasırı kaybettık ama iyileşme olmayınca amelıyata karar verıldı yama yapılmadı sadece 5 dikiş atıldı.2 çeşit antibiyotiği kullanıp bir hafta sonra kontrol.