Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyanet Kadrolarını Tercih edecek Arkadaşların Dikkatine

ne diyorsun kim seviyeyi düşürmüş bakan bile acıklamasında diğer tercih yapacaklar mağdur olmasın diye böyle uygulama yaptık diyor sen boşa uğraşıp insanların moralini bozma herkes şimdiden valizi toplayıp gidebilirmiyim derdine düşmüş senin ki ancak nifak sokmaktır araya yeterlilik alacak durumun yok heralde nasıl kurtarırım kendimi derdine düşmüşsün. ne diyim Allah ıslah etsin.
Yaw sen beklemeye razısın diye bizdemi bekleyelim Allah allah dediğine bak ya kendi razı diye bizde bekleyeceğiz.

burda kimse kimseye kalın kafalı diye hitapta bulunamaz.adaletsizliği ortadan kaldırmayı nifak sokmak diye adlandırıyorsan,o senin yorumun.bir sınav sonrasında bir kişi aldığı puanlara 2. kez tercih yapacaksa,bu haksızlığa DUR demek gerek.aklı selin bir insanda bunu yapar.duyarlı arkadaşlarıda beraber yürümeye davet ediyorum

Ben de lise mezunuyum, 70 aldım hiç şansım var mı acaba?

hatac tercihlerle ilgili bu konuda çok daha tecrübeli arkadaşlar var yorum bana düşmez ama benim açtığım konuya yazmışsın,bende acizane cevaplayayım.yapacağın tercihlerinin sonucunda senden daha yüksek puanlı kişi senin tercih yaptığın yeri tercih yapmamışsa sen atanırsın.Şans yok diye bir şey YOK kısacası...

neden kalın kafalı dedim bir anlasana bu yanlış şimdimi yapılıyor sen diyorsun ki diyaneti tercih etmeyecek kişiler beklesin biraz daha yeterlilik sınavı olsun öyle yapalım iyi vallaha bizim 8 aydan fazladır beklediğimiz azımsanacak süremi senin için hava hoş heralde tuzu kurulardan olabilirsin tahminim onun için bu rahatlık tercihin tarihleri açıklandı kadrolar belli onun için boşa mesaj atıp da bimeri orayı burayı meşgul etme eğer baştan bu yanlışa hepimiz dur deseydik şimdi böyle yanlışlık söz konusu olmazdı ama ozamanlar senin sesin çıkmıyordu ben imza toplamak için ne kadar çabaladım ve kadro arttırılması için de kaç kere twitterdan bakanlara mesaj attım sen nerden bileceksin bunları senin dediğin olsun sen mutlu ol diye biz mağdur olalım.oh ne ala.
kim iki kere tercih yapacak ki zaten bu tercihte düz memurluğu yazan kişi ister düz lise ister imam hatip mezunu olsun bu tercihte atanırsa bir daha tercih yapamayacak ki senin stres yapman boşa.

BEn ateist olduğum için diyanetle bir işim yok

ömss başvuruları ertelendi

DİN GÖREVLİLERİNE İLİŞKİN KADROLAR İÇİN ÖZÜRLÜ MEMUR YERLEŞTİRMELERİNİN ERTELENMESİNE İLİŞKİN DUYURU
2013 yılı özürlü memur yerleştirmelerinde atama yapılacağı duyurulan (8115) kadronun (1994) adedi, Diyanet İşleri Başkanlığına ait din görevlisi (imam-hatip, müezzin- kayyım, kur’an kursu öğreticisi) kadrolarından oluşmaktadır.

Bilindiği üzere Diyanet İşleri Başkanlığı yukarıda belirtilen üç kadroya yapılan atamalarda “yeterlik belgesi” şartı aramaktadır.

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan duyuruda; 2013 yılı yeterlik sınavı başvurularının 11 – 25 Şubat 2013 tarihleri arasında yapılacağı, yeterlik sınavının yazılı aşamasının 17 Mart 2013 tarihinde gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Yazılı sınavdan sonra ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığınca uygulamalı mülakat sınavı yapılacaktır.

Engellilerin de atamalarının yapılabilmesi için bu sınava girerek yeterlik belgesine sahip olmaları gerekmektedir.

Bu üç kadroya yerleştirme işleminin mart ayında yapılması halinde, yeterlik sınavına giremeyen adayların yerleştirmesi ve ataması yapılamayacaktır.

Mümkün olduğunca çok sayıda engelli adayın ilan edilen kadrolara atamasının yapılabilmesi için yukarıda bahsi geçen (1.994) kadro için yerleştirme işlemlerinin Diyanet İşleri Başkanlığının yeterlik sınavı sonuçları açıklandıktan sonraya bırakılmasının uygun olacağı değerlendirilmiştir.

Bu durumda mart ayında yerleştirilecek engelli sayısı (6.121) olacaktır.

Din görevlileri için yerleştirme işlemi de ÖSYM sınav takvimi de göz önünde bulundurularak daha sonra belirlenecek bir tarihte yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: DPB

iyi akşamlar.. özür dileyerek anlayamdığım bir konuyu sormak istiyorum, diyanet kadroları düz memur kadrosu değil mi? imam-hatip, müezzin- kayyım, kur’an kursu öğreticisi diye bir şey göremedim.. bende diyanet tercih edecektim bu nedenle ama, burdan okuduğum kadarıyla yeterlilik şartı aranıyormuş , ben mi yanlış anladım acaba ? bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim..
Şimdiden teşekkür ederim...

Üst Alt