Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de gireceğim inşaallah. Ama genel olarak pek bilgim yok. Ekpss yeni farkettim. 2016 mezunuyum. Raporumu da yeni aldım. Kpss 74 almıştım. Bilgim olsaydı ekpss girerdim 2016'da.
Bende bu sene mezun olacağım inşallah.Umarım hakkımızda hayırlısı olur.Çalışabiliyor musunuz peki sınava çünkü benim okul ve sınav ikisi bir arada pek gitmiyor
Benim yükseklisansım yeni bitti yani uzman oldum. O yüzden hiç fırsat bulamadım kpss çalışmaya malesef ben de ne yapacağımız konusunda fikir sahibi değilim Ama kitap siparişi vericem ekpss olmazsa kpss de girerim diye standart kpss kitapları alırım
selamlar ,arkadaslar sağlıkçı sayılırım ama ben diyetisyen değilim , yalnız bişi merak ettim de siz normal kpss yle zaten çok düşük puanlarla atanmıyormusunuz , raporla gırla uğraşmayın öyleyse..
Ahmet kardeş sen hangi ülkede yaşıyorsun türkiyede en son diyetisyen Hakkariye 87 ile gitti. Ki biz kpss kaçtığımız için değil böyle bir hakkımız olan sınava girmek için uğraşıyoruz. Bence vakıf olmadığın konularda çok yorum yapmayalım
2016 ekpss girenlere sanırım 3 atama yapıldı toplam zaten en sonuncusu bu aydı. 12-5-4 şeklinde toplam 21 diyetisyen atamasi gördüm. Son atamada boş kadrolar kalmış yani girenlerin sayısı da bu civarda demek oluyor. Bu sene mezunlar da eklenir en fazla 35 kişi tahminimce.
Öyle deme yaa 7 çok az ilk alım için inşaallah daha fazla olur. 2018 ilk donem 2500 alımdan yaklasık 1000 tanesi lisans alınmış kadro sayısı diyetisyende 4. 2016/1'de de yaklaşık 1000 lisans alınmış 12 diyetisyen alınmış ve puanlar fena değil. Ama 4-5 kişi alırlarsa puanlar 90ın altına düşmez trajikomedi olur. Dilerim 12'nin altına düşmez alım.
Mantığım yine en az 12 alınır ve puanlar 82ye kadar falan düşer diyor. En doğrusunu Allah bilir goreceğiz artık Biz de her yere talepte bulunalım artar umarım 2500 kadro sayısı.
2016 Kpss'ye kıyasla kolaydı. Yine de yeterince çalışamadığım için soruları birbirine kattım genel yetenek çok iyi yaptım full olur inşaallah. Ama genel kültür hüsran... Yine de 85in altına düşmem gibi geliyor. Sınavdan çıkar çıkmaz bile 4 soruyu yanlış işaretlediğimi farkettim sonra biraz gezinirken internette 4 yanlışımı daha gördüm. Zaten 90 puana düştü gördüklerimle. Bide görmediklerim vardır... Imkanım olsa da benim gibi engelli kpss olduğundan haberi olmayanlara erkenden söylesem onlar çalışmaya fırsat bulurlar neyse sizin nasıl geçti? tahminleriniz nedir. Bu arada 2016 ilk atamada ilk 5 kişi 90lı puanlar. Yani sıra bana gelebilmesi için alım çok olmalı nasip...