Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Diyetisyen kadrosuyla EKPSS'den kaç kişi girer?

86 :( beklediğim gibi... Nasip artık tam orta puandayım atama şansı için vasat :D Branş içi sıralamamızı göremiyoruz dime hala ve kaç kişi girdiğini. Amaaan hepsi bir muamma :) Tebrikler 91 ve simdiden hayırlı olsun.

sağolun teşekkür ederim, inşallah hepimiz atanırız :eek:

diyetisyenlikten girenler kac puan aldiniz

Arkadaslar puanlar nasil bi whatsap grubunuz varmi

Yada bi face grubunuz

Bnce şuan bi grup açılmalı ama whatsapa herkes sıcak bakmayabilir.Face grubu olsa çok daha iyi olur gibi:)

Arkadaşlar wp grubu kuruyoruz herkesin facebooku falan yok. Canı isteyen özelden numarasını atsın gruba alalım.

Zaman yetmedi sorular daha iyi geldi benim puanım 79.2 galiba 2. Atama olur ama kadro açımı fazla olur diye düşünüyorum arkadaşlar

İyi akşamlar bir whatsapp grubunuz var mı ? Ben de diyetisyenim ve ekpss' ye girdim varsa eğer ekleyebilir misiniz ? Acil dönebilirseniz sevinirim.

Arkadaşlar bnde önümzdeki atamada tercih vereceğim.yalnız istenen belgelerle ilgili bazı yorumlar okudum.bnm raporumda istihdam kısmı işaretli anca çalışabilir alan kısmı boş.bu atamadan snraki süreçte sıkıntı mı yaratıyor bilgisi olan varsa yazabilir mi

Bence ösym yi ara ve sor yardımcı olurlar erkenden mğdahale etmiş olursun.

Diyetisyenler başlığı
Umarım atanıp mesleğinizi yaparsınız
Sormak istediğim birşey var
Nasıl kilo alınır
Alamıyorum bir türlü

Arkdaşlar sıralamalar açıklandı, whatsapp grubumuzda 13 kişiyiz, halen grubumuza katılmayan varsa özelden numarasını yollayabilir.

Ben yazdım size numaramı özelden. Göremediniz mi acaba?

Bence yeni trend Kendi diyet yemek şirketini kurmak.
ben iyi gelir elde ediyorlar diye biliyorum.
bir arkadaşım Formena'dan bayilik almıştı.
Mantıklı bir iş devlet memuru olmaktan daha mantıklı bence.

Ekpss diyetisyen

Diyetisyenlikte atamalar ne durumda bilgisi olan var mı??

Üst Alt