Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dizi Önerisi: Hekimoğlu

Pickle

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
213
İnsanın psikolojisini bozan, ahlaksızlık dolu dizilerin arasında sönük de olsa parlayan bir yıldız: Hekimoğlu

Ateş Hekimoğlu ve ekibi hastaneye gelen zor vakaları çözmeye çalışıyor. Tıbbi terimler, akıl yürütme, bilimsellik havada uçuşuyor. Hekimoğlu ayrıca kişiliğiyle diğer doktorlardan farklı.

En sevdiğim dizidir. Bu diziyi izlemelisiniz.

Diziler ahlakı bozmaz Netflix izliyorum hiç birisine taciz tecavüze yeltenmedim gidip de mal çalmadım adam vurmadım. İç Anadolu köylerinde neler dönüyor bir bilsen belki tv izlemeyen kişiler ne karmaşık ilişkiler.

@Operadaki Hayalet konuyu başka yerlere çekmeyin, bunu tartışmak için açmadım. Şahsen ben o tarz dizilerden kötü etkileniyorum. Kötü hissediyorum. 13 yaşında şiddet içerikli bir oyuna özenmiştim ayrıca. Herkes sizin gibi değil.
Devam edeceksek özelden yazın ya da yeni konu açalım.

Hekimoğlu denince insan Mucize Doktor dizisiyle kıyaslıyor. İkisi de aynı dönem yayınlandı.
Ekşi Sözlük'ten her iki dizinin en çok beğenilen entry'lerine baktım.

-Mucize Doktor
İnsanlar bu dizide tasvir edilen otizm vakasının gerçekçi olmadığına dikkat çekmiş. Dizideki başka unsurlar, mesela cerrahların her ameliyata girmesi vs gerçekçi değil.

-Hekimoğlu
Yorumlarda gerçekçilikle alakalı hiçbir eleştiri yok. Uyarlama olduğu için insanlar önyargılıydı, bu dizi bunu kırdı. Hekimoğlu hem orijinal diziden hem Türk kültüründen özellikler taşıyor.

@Operadaki Hayalet konuyu başka yerlere çekmeyin, bunu tartışmak için açmadım. Şahsen ben o tarz dizilerden kötü etkileniyorum. Kötü hissediyorum. 13 yaşında şiddet içerikli bir oyuna özenmiştim ayrıca. Herkes sizin gibi değil.
Devam edeceksek özelden yazın ya da yeni konu açalım.

Hekimoğlu denince insan Mucize Doktor dizisiyle kıyaslıyor. İkisi de aynı dönem yayınlandı.
Ekşi Sözlük'ten her iki dizinin en çok beğenilen entry'lerine baktım.

-Mucize Doktor
İnsanlar bu dizide tasvir edilen otizm vakasının gerçekçi olmadığına dikkat çekmiş. Dizideki başka unsurlar, mesela cerrahların her ameliyata girmesi vs gerçekçi değil.

-Hekimoğlu
Yorumlarda gerçekçilikle alakalı hiçbir eleştiri yok. Uyarlama olduğu için insanlar önyargılıydı, bu dizi bunu kırdı. Hekimoğlu hem orijinal diziden hem Türk kültüründen özellikler taşıyor.
Ekşi sözlük’e üye misin?

Üst Alt