Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dizilere reyting yaptırmayın

hem ifade özgürlüğü var diyorsunuz hemde yazdığım iletiye laf sokulduğunda cevap verme durumu doğdugunda suçlu ben oluyorum amanda aman yesinler :) dizi izleyenleri.. kardeşlerim evet ben izlemiyorum sevmiyorum sevenin işinemi karıştım hayır sadece güzel bir leti buldum hoşuma gitti ekledim nolduda beni polemik yapan biri yaptınız....
aslında hata şu :) eklediğim ileti eklendiği yerde kalmalıydı adıma ait başlık açmamalıydı modlar..
bu başlık benim değil....

kimsenin eğitim ve kültürünün aynı olmadığından hareketle hiçkimsenin hayata bakışını hor görme gibi bir eğilim içinde değilim.. kimisi için bir çok şey ifade eden bir etkinlik bir diğerine hiçbir şey anlatmayabilir.. bu açıdan bakınca herkes birbirinin hoşlandığı/ilgi gösterdiği şeye saygı duymalı, en azından hoşgörü göstermelidir. bu demokrasinin ve özgürlükçü düşüncenin temelidir..

dizi konusuna gelince; ben de hanımların çoğunun dizilere neden bu kadar zaman ayırdığını hep merak ederdim.. bu biraz da boş zamanla ilgili birşey.. yaşı 30-60 arası olan çalışmayan ev hanımları ev işlerinden arta kalan zamanlarda doğal olarak ya konuya komşuya misafirliğe gitmekte, ya da tv başında zaman geçirmekte... dolayısı ile tv'deki tüm magazin programlarının vazgeçilmez takipçilerinden olmalarını doğal karşılıyorum... zira talebin olmadığı bir ortamda arzın olamayacağını düşünürsek veren memnun alan memnun, bana söyleyecek söz düşmez... :) köşeyi dönen ise 45 dakikalık bir bölümü 45 dakikalık reklamla birlikte 1.5 saatte sunan medyanın ta kendisidir... tek üzüldüğüm nokta budur, arz/rica ederim.. :)

Hani sohbet odasına giriyorsun ya...
Pür neş-e arkadaşlarla hoşsohbet ediyorsun...
(Bazen açtığın camdan gördüğüme göre konuşuyorum...)
Şehitler, bebeler, katiller ortalıktayken, neden sohbet edip GÜLÜYORSUN?
Gülümseme...
Hep hüzünlü ol.
Neşelenme aman, sakın sakın ha...
Bebeler ölüyor, yüzünde bu tebessüm neden?
Gittiğin yerde hiç sevinç yaşama, yüzün somurtsun sabah uyandığından, taaa ki yattığın ana kadar.
Sakın ola saçını dahi tarama evden çıkarken, hele hele makyaj falan sakın haaa...
Bebeler ölürken neden makyaj?
Gülmekte haram, sevinmekte.
Dizi batarsa zat-ı tuhafa, dizi izleyene de batar güldüğü tek bir saniye.
Ha, asla dizi izlemem diyene inanmadım, inanmayacağım, inandırılamam, inandandiri dastana

jem izlemiyorummmmm :) ispat etmemimi istiyorsun? çok eskiden babaevi adlı dizi haricinde hiçbir dizi izlemedim..babaevindekiler dedeevine döndü zaten uzun zaman olmuş dimi?
herkes dizilerle ilgili yorumları pür neşe dikkat içinde yazarken, amenna ben bir ielti ekledim vayy çok sevgili dizilerini rencide ettim ya sorunlu oldum haa :) şimdi burda hep ifade özgürlüğünden bahsedersiniz? hemde yorumların tümünü okumadan herşeyi bana mal edersiniz? komiksiniz hepiniz çok komiksiniz:D
nedenmi? dizi sayfasına ekledim iletimi sözde polemik omaması adına benim adıma bu başlık açılmış modlar sayesinde.. ben iletimi yazarrım beğenen beğenir beğenmeyen es geçer.onlar dizi yorumları yaparken bizler beğenmemezlik yapıyormuyuz hayır öyleyse neden benim iletim ağır geldi onlara demekki doğruda satasacak yer arıyorlarmış ve jem sende dahil oldun şimdi iyice oku anla ondan sonra bana hitaben laf sok :D

Üst Alt