Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dizüstü bilgisayar nasıl soğutulabilir?

mesellaa programii ingilizcee bazi sorunlalrla karsilastiigmdaa ingilizce cikiyorrr

mac72;

yok ben turk lirasina veviirdimm normalde 4000 cuneyt verdim
1 lra 3 cuneyt
100 lira 300 cuneytt;)

demkk cozullebilir bir drumm

bide bilgisayr alirkenn aldiiigm bilgisyarda 2 cesit var batraya olrak biri 6 cell dgrei 12 cell yani benimm aldiigm laptop tamm 6 saat dayaniyorr yanii 12 cell lik aldimm eger 6 cellik alsaydimm 3 saat daynacaktii

dostempati;

evet belki dizde kullandığım için elbisem ısıtıyor olabilir. arkadaşlar bilgisayarının tutarlarını söyleyince zaten bi kötü oldum pahalı aldım diye bide 750 soğutucu almak içime oturur be:(

bu arada benim pc kaç çekirdek olduğunu nasıl anlarım

Soğutucum yok, bilgisayarı 750 tl ye aldım.Fan sistemi de gayet yeterli.Soğutucular o kadar pahalı değil...50-100 tl civarı...

Bilgisayarıma sağ tıkla özelliklere tıkla orda pc nin özellikleri yazar orda görürsün cpu nun yanında:) dual cpu yazar çift çekirdeklilerde..

laptop alirkenn arastirmak lazimm ayyuzlu abla..... ben bir ayy uzerinde durudmm didik her yerii ararstiridmm pazarlikk ettimm canta uzerine aldimm mause ve kulakklikkk;)

haklısınız beyazgeceler ama aksilikler üstüste geldi. bilgşsayar müh olan arkadaşımla alcaktık babası vefat edince ondan istemek artık ayıp olur diye acil de gerektiğinden almak zorunda kaldım.sadece hatam o o arkadaşa güvenerek diğerlerini devreye sokmadım.olsun tek tesellim pc özellikleri iyimiş:)

uuzlmeyinn hergnn yenii modlelr cikiyorrr bir kac sneen sonra yeni bitane alirisnizzz

ay durun daha yeni aldım borcu bitmedi :)en az bi 5-10 yıl iadre etsin.

masa üstümde şimşek çakması ile hem kasası hem monitörü bozuldu oda çalışmıyo yatıyor:( onuda beleş getirmeye çalışıyorum arkadaşa götürüp başına musallat edicemde zaman bulamıyorum 6 aydır:)

2. el temiz masa üstünü istersen uygun fiyata mause ve klavyede yanında sana satabilirim beyazgeceler:)

Bende geçenlerde aldım 4 çekirdek işlemci . . :D:D

2727.jpg

bay-cin alemsin bu sıkkın halimle çok güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün:)

ayyuzlu abla simdi sna pratik bir bilgii vercemm iiyicene dinle benii once boyle deniyeleim eger olmaassaa ozmann giidp havalandirma allaim...
simdii beniim laptop un batrayasii kalin olduugu icinn asagdan yukarii dogruu laptopumunn alti 10 cm bosluk var yani o bosluk laptopun hava almasinida sagliyor .... senin laptopta boyle ozellik olmmadigi iicnn 2 tane kola kapagii alta birakkasagiis hava alsinn yada ona benzer biseyyy...... iislahha nalatabilmiismdirrr;)

edipbalkan arkadaşım sağolasın verdiğin bilgi ve ayrıca görsel de bilgilendirdiğin için :)en azından ne alacağımı da anladım.

beyazgeceler cola kapaklarıyla ayak mı yapacağım ??

galiba anlatamadın:p

evett kaydiraklii hemdee giitiginiz yerer suurkluye bilirisnizz ..... sirt agrilarina sonn iisnmaya sonn.... valla bundan da menun kalmmasanizzz ben buu isi birakacamm .... biz tumm musterilerimizi aldiramdann cikarmadikk disarii....;)

bilgisayarın ne marka? garantisi bitmediyse daha gönder garantiye yaparlar :) bende de bi ara ısınma problemi vardı. fanlar arızalıymış. komple değiştirdiler.

Leptop kullananlar yaz sıcaklarında özellikle, leptobu yatağın üstüne gömüyor hava delikleri kapanınca cihazda ekran görüntüsü gider, pc kapanmaz, böle devam ederseniz farkında olmadan leptop yanar.Cift çekirdekli leptoplarda ısınma sorunu eskilere göre daha azdır.

hadi ya çok kötü bi haber.bazen donma oluyor ekranda, acilinden bir fan temin etmem gerekiyor.

garantisi bitti mi peki?

bildiğim kadarıyla hp lerde ısınma problemi fazla yok. fanlarda arıza olabilir. garanti daha bitmediyse dışarıdan biyere gönderme sora garantisinide öldürme

garanti daha bitmedi.bylunatic teknik servisine göndercem eğer adam bulursam... teşekkürler arkadaşım bilgilendirdiğin için.

Üst Alt