Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğduğumda belimde ur varmış [O an]

AYCAGOZLU

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben doğuştan engelliyim... benim için hiç o an diyebileceğim bir sıkıntı yaşamadım çünkü ben zaten engelli açtım gözlerimi hayata ... Hayata 3/0 yenik başladım ... Ama kaç fark attım bilmiyorum...
Doğduğumda belimde ur varmış o 4 aylıkken delinmiş beni hacettepede amaliyata almışlar. Belimdeki uru fazla kazıdıklarından belden aşağı sinire denk gelmiş yürüyorum çok şükür ama belden aşağımı tutamıyorum altıma bez kullanıyorum..
Ama sevdim hep yaşamı yaşamayı pes etmedim okuyacağım dedim okjudum elime mesleğimi aldım 10 yıldır kamuda çalışıyorum evleneceğim dedim toplum olmaz yapamassın evlenemessin dese de ben evlendim... Yuvamı kurdum... Ayca yaşamaz tutunamaz diyenlere kendimi gösterdim hep güldüm çevreme beni küçük gören gözlerle bakanlara ben sadece gülümsedim....
hayat bu yaşıyorsak tutunmayı bileceğiz... Ama annem canım annem sağolsun benle okudu benle acı çekti beni hiç yalnız bırakmadı iyiki varsın annem

ne güzel her kez sizin kadar cesur olabilse zaman zaman hepimiz cesaretimizi kaybediyoruz.azminiz çok güzel allah başarılarınızın devamını nasip etsin arkadaşım

çok teşekür ederim arkadaşlarım çok sağlun ... Hayat bu acı ve tatlı hayata ben böyle başladım sağlıklı kişi nasıl olur hayata nasıl bakar nasıl yaşar bilmem ben hep engellidim 30 yaşındayım altımda bezim var sol ayağımda protezim var sağ ayağımda yürüme cihazım var birde koltuk değneği kullanıyorum ama en sadık dostum koltuk değneğim :) beni hiç yalnız bırakmıyor hep yanımda :)

Azminizden ve başarılarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Ailenizle birlikte mutlu bir ömür diliyorum.

merhaba arkadaslar siteye az önce üye oldum..hepimize gecmiş olsun.ben 25 yasindayim..bende muskuler distrofi var.askerligimde ortaya cikti 4 5 ay kadar yapa bildim.nedeni X .futbolcuydum turnuvalarda oynuyordum.profosyonel degil ama.hepimizin bi hikayesi var elbette ama unutmayalimki hayat her seye ragmen görmeye deger.pismanlik hissettimiz oluyor elbette ama her şey insanlar icin unutmayalm bi rüya bi gün bitecek ve gercek zamana gözlerimizi acacagiz,hayatimizdan da asla vaz gecmen cikara bildigimiz kadar tadini cikaracagiz tabiki

Size imrenerek okudum bu yazıyı.
Başarılarınızın devamını beklerim : )

gerçektende yılmadın usanmadın zoru başardın önemli olanbu inş herdaim başarılı olna bi yaşantn olur tebrik ederim sizi canı gönüldenn

Valla kardeş ben başaramadım ama sen başarmıssın ıyıkıde başarmıssın ben 20 yaşından sonra hastaladım ve 14 sene sonra daha yenı yenı kabullenmeye başladım özrumu bu hayatdakı tek şansım ise hanımım..
Birde ben sağlam ken abi dıyen insanlar daha sonraları sıze acıyarak bakmaları yokmu işte asıl engel o oluyo..

azminize hayran kaldım sizi kutluyorum.evet allah annelerimize ömür versin onlar olmasa zor bizim için hayat iyiki varlar onlar

Hayatın zorlukları karşısındaki pes etmeyen utmunuz bir çok kişi için emsal gösterilecek kadar güzeldir. Her zaman hayata tutunmasını bilerek sıkı sıkıya hayata bağlı klamak her zaman için çok büyük önem arz eder. Zorlukların yanında bir şekilde bize yardımcı olan herkesede bütün yüreğimizle minnet borcumuzu ödemeyide unutmamalıyız.

Herşey güzel ıolacaktır. Yeterki biz güzel düşünelim...

Canım arkadaşlarım teşekür ederim.... Hayata geldiysek nefes alıyorsak bundanda tat almayı bilmek lazım ... Sağlıklı insanlarında hayatı 4/4 lük değil...bizimde sınavımız bu... Allah bizim kaldıramayacağımız derdi bize zaten yüklemez şükretmeyi bişlmek lazım

[FONT=Tahoma]Hayata Karşı, Daima Pozitif Yaklaşımından,[/FONT]
[FONT=Tahoma]O Büyük Azminden Ötürü Kutluyorum Ayçacım Seni ..[/FONT]
[FONT=Tahoma]Yeni Kurduğun Yuvanda da, Huzur Ve Mutluluk Diliyorum ..[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]

azminizden ve başarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.daha güzel günler diliyorum.

Amin cümlemizin solmasın.bir gülücük bin derdi örter demişler o yüzden herkezin yüzünden gülücükler eksik olmasın.

[FONT=Tahoma]Azminden dolayı Kutluyorum. AYCAGOZLU.[/FONT]

aycagözlü kardeşim bende aynı senin gibi belimde urla dünyaya gelmişim ve senin gibi benim urda hacettepede alınmış. ama tabiki sinirlere zarar verilerek daha sonra bir düzine ameliyat geçirdim ayaklarıma zarar verdi tabiki urun alınması duyu ve şekil bozuklukları meydana geldi ve parca parca ayaklarımı budadılar şu anda iki ayagımdada diz altı protez kullanıyorum bugünümüze şükürler diyorum cocuklarımızla ve torunlarımızla yaşamaya devam ediyoruz .. sevgile kalın..

Geçmiş olsun ahmet bey bende sol diz altı protez kullanıyorum ama sağ ayağımda benim eni sonu kesilecek bunun bilincindeyim çünkü devamlı yralar açılıyor ve iltahap akıyor.... Rabbim hepimize acil şifalar versin...

yazınız harika bir çok arkadaşıma katkıta bulunacağına inanıyorum...

yaşama yükledğiniz anlamı sizin kaleminizden okumak çok güzeldi.yaşamınızda hep mutluluklar sizi ve sevdiklerinizi bulsun.olanı olduğu gibi kabullenmemek ve güzellikler ekleyip yaşamı boyamak zorudr.siz bunu çok güzel başarmışsınız...öpüyorum güzel ruhunuzdan.

Arkadaşım hep böyle devam et tebrik ediyorum seni.Bu enngellere karşı biz böyle olmazsak hayata işte o zaman yeniliriz

Geçmiş olsun diyorum azminizi ve gayretinizi kutluyorum bu azminizle engelleri aştınız daha da aşacağınıza inanıyorum vede sana geçmiş olsun diyorum
Allah şifa versin

Azmin, gayretin ,inancın için sonsuz tebrikler..3-0 yenik başladım dediğin macı nerdeyse 3-10 ve daha da artarak bitireceğin kesin .Yaşam enerjin hiç bitmesin .Sevgiler...

Sevgili Ayça hayata karşı gösterdiğin mücadeleden,güçlü ve örnek duruşundan dolayı kutlarım seni hayatın sana daima gülümsemesini,seni mutlu kılmasını dilerim:)

çok teşekürler inanın ne diyeceğimi bilmiyorum herkez mutluluğu hak ediyor kendi kendimize yaşamı zehir etmemek lazım ufacık şeylerden mutlu olmayı bilmek gerek...

Üst Alt