Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doğduğumda belimde ur varmış [O an]

AYCAGOZLU ne kadar samimi ne güzel anlatmışsın engelini ve başarılarını... Senin ve Hepimizin Annelerine de ALlah sağlık sıhat versin bir ömür boyu başımızdan eksik etmesin. Benimde bugünlere gelmemde en büyük destekçim annem oldu ve olmaya devam ediyor. Aycagözlüm örneğin şimdi anneciğim oğluma bakıyor, ben çalışıyorum. Oğlumu en iyi şekilde yetiştiren sevgili anneciğim ile birlikte yaşıyorum ve evimizin temizliği, yemeğimiz olsun ben çalıştığım için ve engelimden dolayı herşeye koşamam yapamam ama anneciğim olduğu için çok şanslıyım sen gibi! anneciğim sayesinde hayatım daha kolay. :eek: Hayat boyu başarılar diliyorum sana, herşey gönlünce olsun. Sevgilerimle...

ayçacım azminden dolayı kutalrım seni..herşey istediğin gibi olsun ...sevgiler..

teşekkür ederim arkadaşlar içimden geldiği gibi anlattım sadece.. onlar benim herşeyim elim ayağım kolum.... allahım başımızdan eksik etmesin annelerimizi

Üst Alt