Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktor ek ilaç yazdı: Ozaprin ve Nervium

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
123
bugün doktora gittim ilaç yazdırmaya bir süre konuştum solian ı azalta azalta bırakacaksın dedi ve ek ilaç olarak ozaprin i ve de nervium yazdı size bir faydası oldu mu hangi hastalık ta kullanıyorsunuz ?

ozaprin kullanan arkadaşlar nasıl faydasını gördünüz mü ? hangi hastalıkta kullanıyorsunuz ?

bende ilk 5 gün iyi geldi sonrasında gene aynıyım ben doktora ne diyecem bilmiyorum bir de doktora en iyi gelen hap bu demiştim şimdi doktora ne diyecem bilmiyorum

Şizofreni ilaçlari beyni uyuşturmaktan başka işe yaramıyor zombi gibi geziyoruz

Ahmet T benim oğlum şizofren tedavisine ilk başladığında en şiddetli döneminde ozaprin verilmişti kuvvetli bir ilaç ağır yan etkileri olmuştu akatazi yapmıştı yerinde durmama ve huzursuzluk o kadar şiddetli olmuştu ki ambulans çağırılmak zorunda kalınmıştı.
Halisinasyonları kesmede etkili olduğu söyleniyor ama yan etkileri ağır tabi kişiden kişiye değişir.

(Gölge)

EVET beyni çalıştırmaz hale getiriyor bu ilaçların hepsi.
HANGİSİ İYİKİ? Bir soru ise HEPSİ KÖTÜ BANA GÖRE.

Biraz ÇAMUR ATTIM şu ilaçları İCAT EDENLERE.

ben 16 yıldır olaxin 20 miligram kullanıyorum diğer ilaçlara göre
çok daha iyi bana iyi geliyor

Ben uzun zaman kullandım. En son dozu 10mg a çıkarıldı. Cedrina 600mg a ek olarak kullandım. Akatezi yaptı, yerimde duramadım vb çok şey oldu. Bende doktoruma söyleyip bıraktım.

ben doktora söylesem şimdi bıraktırır mı klozapini yarın randevum var
dreamfail

Ahmet T Fayda göremediysen ve aşırı yan etki yaptıysa azalttırarak bıraktırabilir ama yeni başladıysan biraz daha deneyebilirsin etkisini tam göstermesi ve vucudun alışabilmesi için.

olmadı doktor seni ayakta tutan klozapin dedi bırakırsan hastaneye yatırırız dedi ekg de istedi girdim bugün çarşamba randevu almadan gel dedi bir daha bakılacak ekg ye yeni bir ilaç daha yazcam dedi elimden gelen herşeyi yaptım ben sana ben daha ne yapayım dedi

psikiyatri doktoru 3 hafta izinli ilacı nasıl yazdıracam mecbur eczacıdan ödünç alacam

kara duman fena ayak ağrısı yapıyor doktor yan etki alıcı verdi nervium ama fayda etmiyor ozaprinin çok faydasını gördüm

Ahmet T sormana gerek yok biz oğlum için sürekli aile hekimine yazdırıyoruz ama raporluysa yazabiliyor ve eczanede veriyor sorunsuz.

kara duman

klozapini vermez çünkü hemogram kanı alınıyor beyaz küre işaretleniyor reçeteye eczacı yoksa vermiyor

Ahmet T o kısımı bilmiyorum ama ozaprin kullanmıştı oğlum onunda etken maddesi klozapin sanırım hemogram sayımı istememişlerdi gerçi uzun süre kullanmadı uzun kullanımdamı isteniyor hemogram sayımı ?

ozaprinden sonra bende bi halsizlik oldu hiç birşey yapasım gelmiyor intihar düşüncesi oluştu gece üstüme idrar işiyorum

ellerimde kolumda halsizlik oluyor PC de oyun bile oynayamıyorum ağrı var

Ahmet T
diğer psikiyatrlarda yazar hocam ilaçları neden onlara gitmiyorsunuz
kullanın yararı varsa

ben ilçede oturuyorum başka psikiyatri yok ek olarak geliyor ama o da belirli günlerde geliyor ne zaman geleceği belli olmuyor

Üst Alt