Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktor ek ilaç yazdı: Ozaprin ve Nervium

Ozaprin şeker hastası yapar diye yazmamıştı doktor

Abizol içiyorum

Ahmet T
Sonra özel bir hastanede doktora göründüm o da ozaprin yazdı.doktora dedim şeker hastalığı yapıyormuş. Pek umursamadı yazdı. 1-2 içtim fit bir vücudum varken sadece karnım şişti bıraktım. Abizole geri döndüm ama nafile

Inoculum

kola benim midemi şişiriyor göbek önde gidiyor hap kullanıp kola içtiğimde öyle oluyor kola içmiyorum artık göbek indi biraz

108,5 kilodan diyetle 72 kiloya düşmüştüm. Tekrar kilo aldım tekrar vermeye çalışıyorum. En son 2 yıl önce atak geçirdim. Karma ataktı OKB depresyon panik atak psikoz vardı. Özel deki doktorumuz tatile gitmiş onları bekledik. Başka bir doktor ilk etapta risperidon verdi şimdi olanzapin kullanıyorum. Benim 8 yaş gibi başladı. 11 yaşından beri psikiyatriste gidiyorum. Kilo hariç bir problemim yok çok şükür.

Kullandığınız ilaçlarda, ilacın etken maddesinin yarılanma ömrüne ve kan plazmasında doruk/zirve yapma süresine ve de vücutta kararlı seviyeye gelme zamanlarına bakın bu farmakolojik / farmakokinetik bilgiler size ilacın sizi nasıl etkileyecegi hakkında bilgi verir. Bu bilgilere ingilizce sitelerden ulaşabilirsiniz.

Üst Alt