Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktor muayenesinden geçip heyete girmeme durumu söz konusu olur mu?

oguzz388

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar dün kayseri devlet hastahanesi psikiyatri servisinde ki doktor 1 yıl erteleme uygundur yazdı kağıda heyete çıkıcam yakında.bu heyete gitmesem ne olur diye sormak istedim.evden dışarı cok fazla cıkamıyorum cünkü ve bunuda kendime cok fazla dert ettim arayacaklar,çağıracaklar gidicem vs diye yani gitmesem kararla ilgili vs bi şey olur mu yada her hangi başka bi şey.teşekkür ederim şimdiden

oguzz38 Muayene işlemlemlerin tamamlanmadığı için kaçak durumuna düşersin.
Niye gitmek istemiyorsun heyet formalite girmenle çıkman 1 dk hiç bir şey sormuyorlar doktorun kararını onaylıyorlar sadece.
Rahatsızlığın devam ediyorsa gelecek yılda erteleme verirler üçüncüde muaf alırsın bu süreçten kaçarak zararın olur.

Arkadaşım geçen hafta gitmiş 3 saate yakın bekledim adım atacak yer yoktu sivil için gelenler EKG için gelenler hepsi oradaydı dedi ondan gerildim biraz

oguzz38 Evet beklerken baya kalabalık oluyor ama başka çare yok kapı ağzında değilde biraz geride beklemeye çalışın sesleniyorlar zaten sizi çok iyi anlıyorum ruhsal rahatsızlığı olan kişiler için rahatsız edici bir ortam ben oğlum için beraber gitmiştik oda çok darlanmıştı kesinlikle ailenizden birisi ile gidin baş etmesi daha kolay olur birde erken gidin.
Allah yardımcınız olsun.

Çok teşekkür ederim güzel üslubunuz ve olumlu cevaplarınız için

merhabalar yeniden bugün doktorum bana muafiyet raporu yazıp heyete gönderdi heyete cıkıcam bir kac hafta icinde.ama yanında ki sekreter epikriz yani yatıs raporun yoksa kuruldan dönebilir dedi.benim 10 yıllık ilac kaydım hastahane kaydım vs vs var ama yatıs raporum yok ? 2 kez erteleme aldım cidden kuruldan yatıs raporu yok diye dönebilir mi ? her muaf verdiklerinde epikriz mi arıyorlar ?

Son düzenleme:
çok tesekkür ederim hemen yanıtladıgınız ve icimi rahatlattıgınız icin.sekreter kadın epikriz raporu yok dönebilir onaylamayabilirler falan dedi inanılmaz aklımı karıstırdı benim.bide tüm belgeleri almadı sadece hastahane kayıtlarımı aldı gerisini verdi

anksiyete,panik atak ve majör depresyon tanısı var bende

Muayenedeki karardan sonra heyet kısmı muaf belgesini teslim etmekten ibaretti 2018de ben girdiğimde, zannetmem değişmiş olsun.

bende kurulu sadece onay mercii olarak biliyordum ama sekreter kadın beni çok gerdi zaten davranısları vsde bir tuhaftı iticiydi.ters birine gelip onaylamamasından korkuyorum düşük ihtimalde olsa gerçi o yanlıs biliyor gidebilirsin diyecek halide yok ama ne bileyim işte @gakk27

@OğuzHan112,
bu arada oguzhan bey banada yatıs önerdi doktor ben kabul etmedim bunuda yazdı notlara bu bana bir sıkıntı olur mu acaba ?

Üst Alt