Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Doktor yönetmelikteki orandan farklı oran verebilir mi?
Gsusa
Senin rahatsizlomlarin birden fazla olduğu içinde olabilir benim mesela tek hekimden psikiyatri yüzde 40 sürekli almıştım vergi indirimimde aynı şekilde sürekli geldi
true blue
Sorun olmaz Allah'ın izni ile benimde psikiyatri vergi indirimi sürekli geldiyse korkacak birşey yok bence senin rahatsızlık ne bir tane mı daha mı fazla
samedo99
Sorun çıkaracaklar olsaydilar raporu Ankara'ya vergi indirimi için gönderince onaylamazlardi demekki oradaki heyette uygun görmüş ki onaylamis
samedo99 olaya ben merkezli bakmıyorum.ülkenin bir çok noktasından sahte rapor olayları duyuluyor.ancak sadece şu olay beni şüphelendirmeye yetti sgk 2 çalışanını hastaneye yerleştirmiş.neymiş işlemler hızlanacak mış.şimdi bende diyorum ki bu kişiler istediği gibi doktorlarla bağlantı yapıp istediğini yapabilirler.
Sadece %45 psikotik teşhisi var. Aslında doktorlarım bana tekrar rapor verir, ama inanın ameleliğinden üşendiğim için her yıl rapor alma meselesi zor geliyor.
@Gsusa
Soylediklerin çok zor ya ben inanmam doktor yemini var sonucta ayrıca SGK ugrasmaz bunlar ile zaten yeterince prim ödemişsin emekli hak etmişsin
true blue
neden her yıl versinler ki sureklibise raporun yada sen hasta değilsin ?
@samedo99 şimdi ilk hastanede yaşadığım ortapedi olayını anlatayım.ayağıma sadece oran veriyor ve beni 40 altı oranla bırakıyorlar ortada.ayağım da eklem hareketi yok ayağım kazadan sonra yamuk kalmış pes cavus diyorlar.bacak 5 cm incelmiş ve afo kullanıyorum.şimdi hesaba gelince sadece afo 18 puan.hadi kör gözün görmedi kesilmeye 25 puan bu durum sadece 40 puan.daha detaylı bakarsa 46 puan.bu bile bana yetecekti.nasıl sınıfta kalıyorsam onu birisi hesaplamış.ben yaşadıklarımı söyledim.