Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Doktorlar ehliyet raporuna kod yazarken bize soruyorlar mı?

Konular
16
Reaksiyonlar
0
İyi günler. Doktorlar mesela ben sağ bacakta kısalık olan femur kemiğinde pertes sekel teşhisi olan birisiyim ve raporu heyete verdim bugünde heyet toplanıyor tabiki il sağlık kurulu heyeti ne zaman toplanıyor onu bilemem. Mesela benim gruptan yani sağ bacaktan engelli olanlara 2 tane aparat yazılıyormuş birinci aparat soldan gaz tertibatı ikinci tertibat ise elden gaz tertibatı. Sol gaz tertibatı sadece otomatik vitese olurken el gaz tertibatı manuele de olur deniyor. Ve ben şu anda manuel kullanabiliyorum. Acaba el gaz tertibatı yazdırsam nasıl olur şöyle iyi bir el gaz tertibatı biliyormusunuz yani orjinal gözüken giörüntüyü bozmayan . Birde manuel le ilgili nasıl alabiliriiz bilen varsa yazabilir mi birde bu rapora sol gaz tertibatı yada elden gaz tertibatı diye yazılır mı teşekkürler...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eşim 15 Temmuzda girdi İl Sağlık Kurulu'na, kendisi sağ bacak diz ve altı ampute, orada sol bacağının kuvveti kuruldaki mühendis tarafından kontrol edilmiş ve sol ayağa uyarlanmış gaz tertibatı kodu verildi. Kendisine de tertibatla ilgili herhangi bir soru sorulmamış.

faruksch

bir arkadaş sordular demişti ben o yüzden merak ettim yani sizde biliyorsunuz otomatik ve manuel arası farkı birde otomatik sorunlardan falan bahsediyorlar korkuyorum açıkcası manuel alınabiliyor denmiş galiba doktora bunu birşekilde belirtmek gerekiyor teşekkürler.

Arkadaşlar ehliyet almak için yeniden kurula girip rapormu alıyoruz? Nasıl oluyor?

valla el gaz tertibatı yazdırabilirsem manuel alacağım ama galiba ayak tertibatı verilir onada manuel olmuyor.

Üst Alt