Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dr. Ömer Sayar ameliyat ederek omurilik felçli hastayı ayağa kaldırmış mı?

Zahra

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Selamlar arkadaslar.
Duyduma gore Turkiyede Dr. Omer Sayar 15 yil omurli felc hastasini emeliyyat ederek kaldirmis. Ben uzakda oldugum icin fazla bilgim yok bu konuda. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Tesekkurler arkadaslar, Allah hepinize sifalar versin. Amin!

Cevap

O doktora ben de ameliyat oldum.anlatılanların çoğu hikaye.bahsedildiği gibi mucize bir doktor değil sıradan.boşuna umutlanma kardeşim,umutlarımızı sömürmek isteyen çok.iyi araştırmadan bir buluşa ve tedaviye başlama.allah şifanı verir inşallah.

Omurilik yaralanmalarının tedavisi yoktur. Nokta. Dünyanın her yerinde milyarlarca dolar bütçelerle bu konuda çalışılıyor. Emin olun birisi tedaviyi bulduğunda dünyanın en zengin ve sükseli kişisi o olur.
Kişisel tavrım: Her kim "ben -bi gıdım dahi olsa- iyi ederim", derse, yalan söyler. Dön arkanı ve kaç.
Bu adı geçen doktoru da tanımam. Ama "iyi ederim" diyorsa, ondan da kaç :)

ben çok hastane gezdim. ömer seyar kimi ameliyat etmişse o kişilerin şikayetlerini/pişmanlıklarını duydum hep.

aklıma beddua geldi

ömer sayar dedinizde birden benim aklıma beddua geldi ama okumıycam. aman dostlarım... en son vakası boy kısalığını kendisine sorun eden genç bir kzıı ameliyat edip onu sakat bırakmasıydı. ben de çok çektim elinden :) aman...
sevgilerimle...

..

ömer sayar ın yanındayım hiç umutlanma o adam sağlam insanı sakat yapar

Tesekkur ederim her kese.

Tekrar selamlar, tasekkur ederim aydinlatdiginiza gore.Ben sadece internetde falan duydum onuncin tam olarak bilmek istedim. Tabi ki, sizler daha iyi bilirsiz. Evet her gun bi haber duyuyoruz ama simdilik tam dogru olani olmadi. Yalan dogru here bi seyler yapmak istiyor. Insa Allah bi gun bi caresi bulunur. Sizde derler ya gun dogmadan neler dogar. Sabaha inam ve umudl dilerim her kes icin, Allaha emanet

Re: Dr. Ömer Sayar ameliyat ederek omurilik felçli hastayı ayağa kaldırmış mı? [Soru]

Zahra' Alıntı:
Dr. Omer Sayar 15 yil omurli felc hastasini emeliyyat ederek kaldirmis.

Ameliyatta krikomu takmış ta kaldırmış diyesim geldi :)

Ben umut taciri doktorun acısını çektim aman diyorum aman.

SELCUK22, yukarıda da yazdım ama, yineleyeyim: Bugün omurilik felçli birini ayağa kaldıran biri olsa, o kişi dünyanın gelmiş geçmiş en prestijli ve zengin insanı olur. Milyarlarca dolar bütçelere sahip binlerce profesyonel omurilik felçlileri ve diğer hastalıkları ayağa kaldırabilecek çözümler arıyor ve/fakat bulamıyor! Hani süpermen vardı hatırlarsın; attan düşüp felç olmuştu. Düşün, onun da içinde yer aldığı milyonlarca dolar bütçeye sahip bir vakıf onu bırk ayağa kaldırmak, bir parmağının ucunu hareket ettirebilmesini bile sağlayamadı.
Şimdi o bütçelerle ve teknolojilerle insanlar çözüm bulamıyor, ama x kişi çıkıyor, -hem de bilimsel olarak saygınlığı olan herhangi bir dergide makale yazmadan!- omurilik felçlileri ayağa kaldırdığını iddia ediyor. :)

"askere giden" arkadaşın da, o bahsettiğin Alman hasta da eminim "kendi hallerine bırakılsa" ya da o doktor müdahale etmese zaten "iyi" olacaklardır eminim.
Dedim ya, madem tıbben iyileştirilemeyecek olan bir hastayı iyi etti o doktor, neden o vakayı ve tedavi şeklini bir tıp dergisinde yayınlayıp, dünyanın en saygın bilim adamı olmuyor? Neden Nobel ödülünü kazanabilecekken bunu yapmıyor? Neden dünyanın sayılı zenginleri arasında yer alan omurilik felçlileri iyileştirip milyarlarca dolar kazanmıyor? Neden senin arkadaşını askere gidecek kadar iyi ediyor da "beni" ya da yüzbinlerce omurilik felçliyi iyi edemiyor? Neden x hastayı iyi ediyor da y hastayı edemiyor..?

bir aralar böyle çin de umut falan diye haberler çıktı yüzlerce omirilik felci hastası büyük hüsranlarla geri döndü.
sonra daha önceleri haluk deda çıktı hastaları arkasından şimdi küfür beddua duyulmaya zarar.
2007 saglık nobel ödülünü alan omirlik felçleri üzerinde yeni buluşlar yapan kişiydi lütfen dikkat ameliyat etti demiyorum daha çok yeni olan bir kaç geliştirmeler yaptı daha kök hücre ve benzeri tedaviler hazırlık aşamasında farelerde bile denenmedi benim tahminim 20 sene önce çıkmaz.
benim komşu yürüdü, arkadasımın tanıdıgı, yok dayımın yattıgı hastanede kaldırmışlar falan...
bu ve bu gibi haberlerle lütfen insanların akıllarını karıştırmayın sayın poturan boğanın dedigi gibi bir hasta kaldırsınlar dünyada devrim olur şimdilik böyle birşey dünyanın hiçmi hiç bir yerinde yok insanlara gereksiz umutlar vermeyiniz selçuk22.
beni gelsin kaldırsın arkadasını kaldıran doktor onun önüne servet dökeyim sana ne istiyorsan alayım omirlik felci nedir nasıl olur bilmiyorsun yanlış duyma uydurma şeylerle insanın kafasını karıştırmayın..

Walla ben yaklaşık 13 sene once adı geçen sahsın yanında ameliyat oldum ..benim sol ayağımda sorun vardı..onun için konuştuk..kendime geldiğimde sağ ayağımında amelyatlı olduğunu gördüm..hala öğrenmiş değilim neden sağ ayağımda da ameliyat yapmış diye:(

bende söylentiler üzerine gitmiştim..gitiğimede pişman oldum...gitmek isteyenlerede aman aman uzak durun..halinize şükür edin...13 yıl once ameliyat oldum..hala ağrılarını çekiyorum:(

bende gittim o doktora hiç bilgisi yok beni ameliyat edecekti olmadım çünkü duyduklarım beni korkuttu şimdi dahada iyyiim fizikle ve moralim sayesinde daha iyi durumdayımm ..

Ben doğuştan spina bifidalıyım. yani omurilik felçlisiyim. mersinde oturduğumdan bu adı gçen doktoru tanıyorum ve de gittim. bana söylediği şey benim rahatsızlığımın onun uzmanlık alanına girmediğiydi. yani bunu dürüstçe söyledi. zannetmiyorum omurilik felçlisini ayağa kaldırdığını.

aynen ömer sayar denince aklıma yaşadığım kötü şeyler geliyor. ya skolyozum vardı sene 1997 o zaman bilmiyorduk bu hastalığı bize bir açıklma yapmadann direk ameliyat yaptı ve hastalığım ilerlemsine sebeb oldu..

slm arkdaslar bende 1997 gitmistim ömer sayarin yanina bana bir bakti nen var deye sormadan yurumem icin%50 ümit verdi tabi ben baliklam dalmadim sevindim ama bir tanigi aradim ayni yere baska bir doktora göründüm ismin hatirlyamayacam simdi beni yatirdi muane etti emarlarima bakti ben demistim tabi %50 ümit veriyorlar deye doktor sinirlendi hangi doktor dedi sana bunu utanmamismi parani alip tekmeyi vuracakmis dedi bunlar para duzagi sakin aldanmayin dedim doktora burda ömer bey dedi deye git kardesim isen senin ndurumunda %1 umut bile zor :(( dedi bana bende arkama bakarak döndüm.simdi hücre nakli cikti umarim bizler icin yeni bir umut isiği olur

Ömer Sayar`ın uzmanlık alanı kırık, çıkık arkadaşlar. Bundan başka rahatsızlıkları tedavi ederim diyorsa bence hiç yaklaşmayın. Yaşanan olaylar, aldıgım duyumlar bunu gösteriyor. Ben bile şehrimin doktoru oldugu halde hiç gitmeyi düşündüm.

evet çok doğru gungör sadece kırık çıkıkçı.operatör ortopedi uzmanı.kendiside girmiyor her ameliyata.söylenenler hep abartı.bende oldum ameliyat ama allaha şükür daha kötü hale getirmedi.iyileştirrim demesi uydurma.iyice araştırılmadan bir tedaviye başlanmasın.biz yaptık bir hata başkaları yapmasın.

bende ömer sayarin yaninda ameliyaat oldum. bana yurursun dedi iki ayagimi dizimi belimi elimi ameliyat etti.
belim ii oldu, cunku kursun cikti. diz de ii oldu cunku hareket etmiodu. ama ayak bilek el hepsi berbat etti. bos yere platin takip cikardi. alti ay sonra iyi olcak sandim ama daha beter oldu
o zaman daha yeni ofliydim, bisi bilmiodum. bi bucuk senem bile olmamisti ve ben de inandim her dedini yaptim
ama onun sayesinde dayanilmaz agrilar cekiom ayaklardan his olmamasina ragmen. ben orda kaldim sure icinde hic bir ofliyi iyi ettini görmedim ama oranin fizik tedavisi cok iyidir o ayri...

öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum...omurilik felçli tanıdığım bu hastalığa yakalndığı ilk zamanlar umut ederek bu bahsi geçen doktor gibi bu hastalığı iileştirdiğini söyleyen bir doktora ameliyat oldu...
doktor çok umutlu konuştu. omurgasındaki platinin eğildiğini bunun omuriliğe baskı yaptığını platinin düzeltilmesi ile ayağa kalkacağını söyledi. tabii umut bi yerde yakalayınca insan bırakmak istemiyor.
ameliyata karar verildi. doktor 4 ay sırtüstü yatmasını ve asla kalkmaması gerektiğini söyledi. 4 ay sabırsızlıkla bekledi ama malesef hiç bir ilerleme yok.
malesef verdiği binlerce lira ve çektiği acılar,yıkılan umutlar hepsi kar kaldı yanına...

umarım yüzde yüz bu hastalığın tedavisi çıkar aksi taktirde umut tacirleri daha çok umut yıkmaya devam eder. allah yardımcınız olsun...

naska arkadasım sana katılıyorum
kız kardeşimde 1 ayagında sinirlerde çekilme olmuştu ve babamın iş arkadasının kızı amelıyat olmuş onun tavsıyesı uzerıne gıttık. amelıyatta bı cıktı dıgerını de amelıyat etmiş ilerde oda böle olur dıyerekten
şükür şuan ii kardeşim yuruyor kosuyor her işini yapıyor ama bacaklar dızden asagısı gelişmiyor

dikkat edinn diyorum

allah acil şifalar versinn

bende omurilik felciyim. ben de orda bel amiliyeti oldum. bana da dedi yuruyeceksin. desen bisi yok malesef
ben de paris teyim kirik icin iyi bir hastane diye bilirim omurilik icin inanmayin kimi yurutmus ki isimlerini soyleisn

ben huseyin43@hotmail.fr

ömer sayarın adı tarsusta Ömer SOYAR diye anılıyor. ben cok cektım sız cekmeyın... sizi ilkokul diploması bile olmayan babaannenız amelıyat etsın ama o etmesın. Saygılar...

arkadaşlar ömer sayar kemik üzerine çok güçlü bir doktor.ben kendimde ameliyat oldum.omurilik konusu tabiki farlı bir konu.ömer sayar hergün ctesi .pzar dahil.10-15 amaliyat yapmaktadır.yani yılda 3600-5400 arası ameliyat yapmaktadır.yani bu kadar basit bir dr değil.istanbulda yaşadığım için ameliyat sonrası burda ayağımım filmini çekip tarsusa karğoyla gönderip takibini böyle yapıyordum.çekilen filmimi burdaki ortapedi dr.'larına gösterdiğimde doktorlar müthiş amliyat etmiş diyorlardı.ama böyle riskli ameliyatada biz girmeyiz. diyorlardı.Sonuç olarak zaten ömer sayarda amaliyat olanların %95 çok ağır hastalar artık başka bir umudu kalmamış (ya felçli, ya kangren,yada hemen hemen bütün kas ve sinirleri ölmüş,)hastalar.sonuçta tabiki iyide kötüde olablir.önemli olan sizin bu riske kendinizi dahil edip etmeyişiniz.ben halime razı olmadım.bu riski göz önüne aldım.zaten istanbuldaki en baba dr. bile iyileşecem diye çok umutlanma diyorlardı ama çok şükür bizim yüzümüz güldü.RABBİM cümlemizin yüzünü gülenlerden eylesin.

mrb malesef bir araba kazasi gecirdim t7 ve t8 cok zedeleme oldu belden asa his etmiyom bende omer sayar de amiliyet oldum banada dedi yurursun dedi malesef deysen bisi yok ama bu nu soylemek istiyorum yanliz ordan bel amiliyeti oldum ve disardan ozel beyin omurilik dokruru getirdim onunun icin bel amiliyetim cok iyi gecti cok para verdik onun icin birde tanidigim polis arkadasimlarla beraber gitik onlari gorunce ilgilenmeye basladi iyi davrandi yanlis yapmadi ben bel amiliyetim iyi gecti memunum simdi kadar ama memun olmiyenlerde vardi cok para severdir dikat etmenizi tavsiye ederim
herkese sabir dilerim gecmis olsun tum arkadaslara ben paris de huseyin43@hotmail.fr saygilar

Ömer Sayara bende amaliyat oldum. Malesef dedigi gibi olmadı madi manavi çok cektim daha kötü olmadıma şükür ettim. Şükür etmekten başka yapacak birşeyim yoktu arkadaşlar. bence inanmayın.

sağ kolum

benim sağ kolumun dirseği eğirri bitmişti manavgatta antalyada hiç bir doktor yapamam dedi ömer sayar hastesinde amaliyat oldum eskisinde iyi oldu :):):):D

DR.MER SAYAR'A HAPS CEZASI TurkhaberNet arkadaşım birde bu linki okuyup karar ver istersen. internette doktorun adını direk yazdığında ilk olarak iyi bir doktor olduğuna dair haberler çıkıyor. fakat ilerledikçe yaptıklarının aslında yarardan çok zarar verdiğne dair haberlerle karşılaşıyorsun. ben kendisini tanımamm ama ismini çok duydum. iyi araştırmak ve sonra karar vermek lazım

Esselamu aleykum.
Ben de bu doktorun adını duydum.Benim rahatsızlığım da beyin ameliyatının sncunda damar çekilmesinden dolayı topuguma basamamak.Bu rahatsızlığı altı yıl önce geçirdim ve yaklaşım bi dort beş yıldır yururken sürekli ayagm aksayarak yürüyorum.
Bu nedenle artık diz kapağın ve dizimn arkasındaki damarın ağrımaya başladı.
Ama çok kötu agriyor artık dayanamıyorum diyebilirim.
Ben bu nedenle antep üni hastanesindeki bir prof doktora gorundum doktor bu bnm rahatsızlığımi bütün ptof doçent uzm doktorların toplandığı heyet gorusmsne taşıdı.
Orada yuruyemeyecegime dair tehlike olduğu için ameliyatı önermediler ve ben de olmadım.
O zmnlar sol ayağımda böyle bir ağrı yoktu ama şimdi çok kötu agriyor..
Bnm gibi bir rahatsız ligi olup da ömer sayar da ameliyat olan varsa en yakin zamanda bana goruslerini bildirirse çok sevinirim.Allah razı olsun.

felçli hastaları yürütebilecek bir tedavi yok ki bir şahıs bunu başarabilsin, ameliyat eder gerisi takdir i İLAHİ dir...

Üst Alt