Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dr. Ömer Sayar ameliyat ederek omurilik felçli hastayı ayağa kaldırmış mı?

selam
arkadaşlar bende bunda 25 yıl önce dr.ömer sayar hastanesinde ameliyet oldum ayaktan dr. ömer sayar yaptı ameliyettı o gündür bugndür çilesini çekiyorum keşke hiç olmasaydım o kadar kaliteli bir doktor değil, ben halla İstanbul da ameliyat olmaya çalışacağım acılar çekiyorum yanlış ameliyat yüzünde,

Yav arkadaş neymiş bu ömer sayar, kasapmış heralde yüz yorumun doksanını sakat etmiş,

madem böyle neden bu adamın hastanesi hala çalışyor üç dört yanlış ameliyatta saglık bakanlıgı hastaneyi kapatır adamıda içeri atarlar.

Benim duydugum bir bayana boy uzatma ameliyatı yapmış boy uzatma ameliyatından sonraki süreçte egzersizler, fizik tedavi çok önemli oldugu için kadına yapması gereken hareketleri herşeyi anlatmış kadın agrıları oldugu için egzersizleri falan yapmayında başarısız olmuş benim bildigim böyle.

Benimde sol bacagım on yıl önce parçalı şekilde kırılmıştı antepde ameliyat oldum ve sonrasında uç cm. kısalık kalmıştı bu kısalık için kardeşim ömer sayarla konuşmaya gitti ve konuşmuşlar ömer sayar üç cm. kısalık için ameliyata gerek yok demiş tabanlıkla felan halledilir demiş ama illa ameliyat olmak istiyorsa getirin yaparım demişti fiyatta öyle uçuk bi fiyat istememiş 4-5 milyara yaparım demiş

bu olay 3 sene gelan oldu. Şimdi ise 6 ay önce yine eski kırıgın oldugu yer parçalı şekilde kırıldı yine antepde ameliyat oldum ve bacagımda demir takılı ama kısalık 6-7 cm. oldu bende biraz iyi olup ömer sayarla görüşmeye gidecegim uzatma için gerçekten bilgisi olan varsa yazsın sakata gelmeyelim

İsmet27 selamlar,

Ne yaptın gittin mi Ömer Sayar'a ?

uzak dur derim. en son ameliyatımda hem olumlu hemde olumsuz olarak etkilendim

İdeal

Kardeşim nasıl olacak bilmiyorum kime güveneceğiz herkes farklı konuşuyor.

enkaoz
kardeşim ben daha ömer sayara gitmedim, ayagımda demir vardı demiri aldılar şimdi alçı var, bilmiyorum ki nasıl olacak burdaki doktor bu kırık iyileşecek tam yürüyeceksin sonra uzatma ameliyatı olur dedi onun için şimdilik bekliyorum

kardes sana tavsiyem sakın ola bu doktorun eline düşme
aynı ameliyatı kardesime yaptı düzelmesini beklerken daha beter oldu

Üst Alt