Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Dünyada internet düzenlemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi ben barda değilim bar ilede işim olmaz :) sen iyi bildiğine göre ordan çıkmıyosun ne kokluyorsan artık :D medyumluğa başladın nerede olduğumuzu tahmin konusunda :D

adamlığı sendenmi öğreneceğim kimsiz sen lan çirkefleşme terbiyesiz edepsiz
<<<<<<<< Ertuğrul ,insanların internetine sınır getirilmesini savunarak çirkefliği yapan sensin ,neden öfkeleniyorsun ki insan çaresizliğine öfkelenir , sen ibrahime kimsin se lan demişsin ben de sana diyorm ki sen kim sin lan :) sanane benim internetimden

Bio , Serafim internete sansür denen yasanın hangi maddesine karşısınız onu anlamadım
Yasayı biliyormusunuz ?
Yoksa her önünüze gelen konuya çarşı herşeye karşı tavrı mı var:)
Engelliler biz sitesinde sizce yasak veya sansür varmı her ne konu olursa olsun

murat isveçte ki internet yasağını örnek göstermiş arkadaş hayır biz isveç olamazyız diyen sizlersiniz abi siz ibrihim le hangi bardasınız şuan adresi verin bizde gelelim :D
<<<<<<< Sen ne desek partizan ağzıyla konuşuyorsun ,yazdıklarımı okuyup analiz etseydin az da olsa hak verirdin <<<<<

yasakla ilgili bir resim ekledim
umarım olmuştur :(

olmamış :p neyse :D

Candy kardeş konuyu açan Ertuğrul ve büyük akp destekçisi Eyüp'ün oldukça saldırgan olduğunu bilmeni isterim ,ters konuşurlarsa moralin bozulmasın diye şimdiden söylemek istedim sana

tamam
ben de 2 ters 1 düzüm :S
<<<<<<< Bak az önce bir tanesi saldırdı yine ,adımı ağzına alma muhatabım deilsin vs dior ,adamda ki kibre kendini beğenmişliğe bakarmısn ,birde benim ne oldumu herkes biliormuş ,herkesi de karıştırıp kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ,bunlar hep böyle tehdit eder candy kardeş ,ama ben üslubumu bozmam ,ne demişler terbiyeli insan terbiyesizle geçinmeyi bilendir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt