Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Durum bildirir raporu alındıktan bir süre sonra sildirebilir miyim?

Serilanka

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
2
Merhabalar.ayagimda varis sorunu var ve calismama engel oluyor.durum bildirir raporu almayi düşünüyorum.süresini bilmiyorum.yalniz olaki aldiktan sonra isten cikarilirsam,yeni ise girmek icin ciktiktan sonra tedavimi kisa sure icinde olup tekrar bu raporu sildirebilir miyim.yani aldigim raporda süre nin dolmasına bakiliyormu?3 ay veya 6 beklemek zorunda miyim.

@samedo99,
Yani suan muallaktayim.calistigim is yerinde tazminatim var.olduki cikarilirsam.hemen 1 ay icinde tedavimi olup raporu sildirip yine bi sigortali ise girmek istiyorum.

Merhabalar.ayagimda varis sorunu var ve calismama engel oluyor.durum bildirir raporu almayi düşünüyorum.süresini bilmiyorum.yalniz olaki aldiktan sonra isten cikarilirsam,yeni ise girmek icin ciktiktan sonra tedavimi kisa sure icinde olup tekrar bu raporu sildirebilir miyim.yani aldigim raporda süre nin dolmasına bakiliyormu?3 ay veya 6 beklemek zorunda miyim.

Merhaba durum bildirir raporu yaptığınız iş için geçerli bu işi yapamaz anlamında tedaviniz bittikten sonra istediğiniz ise girebilirsiniz ayrıca sildirme diye birşey yok o rapor o anki durum için veriliyor durum bildirir raporu gönlünüz rahat olsun yardımcı olabildim ne mutlu

Çok teşekkür ederim ☺️ yardımcı oldunuz.aklima takilan sadece soylenenlere göre 6 ay sure zarfiymis.gecmeden tedavi olsan bile suresini beklemekmis.sonrasi itirazlar vs.ama olduku issiz kaldigimzda 6 ay bi ise girememek raporu beklemekte ev gecindiren biri icin zaman kaybi maddi acidan.umarım oyle bisey yoktur

Merhaba durum bildirim raporu zaten o iş için başka bir yerde iş başvurusu için heyet raporu istemiyorlar göz,ortopedi,KBB ,kardiyoloji akciger filmi kan vs bakiyorlar anlaştıkları yerlerde oda tam teşekküllü değil gönlünüz rahat olsun

Üniversiteli hastanelerden vea tam teşekküllü hastane den aliniyor.7.8 doktorlu oluyor

@İbrahim kohen,
Evet haklısınz.iste e nabiza girerse is yeri doktoru ozaman gorebilir.diye düşündüm

Mrblar.uzun süreli ayakta calisamaz durum bildirir raporu aldim.calistigim isten ayrildim.
Eski calistigim isyeri doktoru bu raporla baska is bulamazsin önune cikar hep dedi.morelim alt ust oldu desem yeridir.
Böyle bi durum var mi acaba arkadaşlar.yeni isyeri basvurumda bu raporu gorebilirlermi?malum hane bakiyorum.bu rapor beni etkilermi acaba?yorumunuzu alabilirmiyim lütfen 🙏

Yeni isyerine ibraz etmezsin olur biter bazı işyeri hekimleri e nabiza bakabiliyor böyle bir durumda gerekli izahı yaparsınız

@mehmet-41,
Etmeyi düşünmüyorum.e nabiza bakmak kisisel veri oldugundan iznim olmadan girilmiyormus diye duymuştum.

Durum bildirir raporları 6 ay geçerli değil mi? Sanki öyle birşey okumuştum

durum bildirir raporları süreli oluyor ve bu süre hastalığa göre değişiyor, raporunuzu e devletten kontrol edin bakalım

Max rapor suresi 2 yil.doktorun verdigi 3.6.9ay bandinda.benim ayakta varis var.bi ay yazmadilar.benim merak ettigim kimi doktor sorun olur diyor kimisi sorun olmaz diyor.muallaktayim.bi oranim yok sadece durum bildirir icin aldim ve cikis verdiler.yeni is hayatimda etkilenirmiyim diye dusunuyorum sadece dostlarim

@jonjon,
Bende süre yok sadece ayakta uzun süreli durmamasi yaziyor

Mrblar. Varisten dolayi uzun süreli ayakta calisamaz durum bildirir raporu aldim.
Eski calistigim isyeri doktoru bu raporla baska is bulamazsin önune cikar hep dedi.morelim alt ust oldu desem yeridir.
Böyle bi durum var mi acaba arkadaşlar.yeni isyeri basvurumda bu raporu gorebilirlermi?malum hane bakiyorum.bu rapor beni etkilermi acaba?yorumunuzu alabilirmiyim lütfen

@Serilanka,

Bir sorun olmaz. Beyan etmek zorunda değilsin. HAstalığın işyeri sağlığı ile ilgili değil. Kimseyi de ilgilendirmez. Yeter ki işini yap.
Ama kendi sağlığın açısından ayakta durmanı gerektirecek bir işe girmemeye çalışmalısın.

@OturanBoğa,
Tabiki ben beyan etmeyi düşünmüyorum.lakin isyeri doktorlari icin onemli olan.yani e nabiza bakar vs gbi cekingenliklerim olustu.ama isyeri ise alimda genelde akciğer grafitisi kan tahlil vs gbi seylere bakip aliyor diye biliyorum

@Serilanka, Tamamen işyerinin tavrı ile alakalı bazı işyerleri sizin beyanınızı yeterli görüyor ve sorunsuz çalışıyorsanız öyle gidiyor.

Ama bazı işyerleri çok inceliyor e nabızı tedavi geçmişi ve raporlarını görmek isteyebiliyor göstermek mecburiyetinde değilsiniz ama o zamanda gizlediğin bir şey varmı diye işe girişin onaylanmayabilir.

Şahsi kanaatim çok önemli bir rahatsızlık değil rahatsızlığınız sorun olacağını zannetmiyorum.

Ama yarın bir gün sağlıkla alaka işyerinle bir sorun yaşarsanız bilgi gizlediniz diye tazminatınız alakalı sorun olabilir.

Ben de işe giriş durum.bildirir raporu (heyet raporu ) almistim.ek2 belgesini verecem sadece

İnşallah istemezler

@manda,

İnsallah hiçbir sorun olmaz baslarsiniz..girerseniz olumlu sonuclanirsa bana da bilgi verirmisiniz rica etsem?

Ben şimdi tedavi gördüğüm hastanede den durum bildirir kağıdı aldım.
Kağıtta yazan takibi devam etmektedir.remisyondadir.1 ay sonra kontrol uygundur yazıyor.

İşe giriş heyet kurul raporu değil
Tek hekim durum bildirir.
Doktor kontrolü gittiğimde verdi.

Şimdi ne olacak?

Aldım .

Hastane ek 2 belgesini kabul etmedi.saglik raporu istedi.ustunde memuriyete engel durum yoktur yazmalı imiş.
Ben gittim.calisacagim hastaneye orda vezneye göründüm para yatırdım
Oradaki psikiyatriye göründüm.beni psikologa yönlendirdi.
Bilgilerim e nabız da yazdığı için sıkıntı çıkmadı.
660 tane soru cevapladim
Bir kaç özel soru sordu.sonra doktora götürdüm.sonuc belgesini(2 gün sonra)halloldu

Üst Alt