Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Duxet kullananlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

garibbirisi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi çalışmalar kolay gelsin bende anksiyete bozukluğu var doktor duxet yazdı ama 2 kutu 30 mg yazmış acaba 1 hafta 30 içip ardından 60 mı içecem dozu yükselecek dedi ama sormayı unuttum tam olarak?
@OğuzHan112

Önce bir hafta yada iki hafta 30 al..sonra 60 mg çıkabilirsin..Bu tamamen bünyenin toleresine kalmis bir sey..Gecmiş olsun..

@garibbirisi, Hayatında ilk defa psikiyatrik ilaç içeceksen yan etkileri içmenden 1 saat sonra başlar. ilacın asıl etkisi için birkaç hafta gerekli bünye ile de alakalı tabi belki 1 ay sonra tam etkilerini göreceksin. tabiki de düzenli kullanım ve doktor kontrolü içinde olacaksa

@Ben_Claudius,
Yok hocam 4 senedir yaygın anksiyete var paxera 40 kullanıyordum lakin aşırı kilo yaptığı için ve eskisi kadar etki göstermediği için doktor dozunu azaltarak bıraktırdı şimdi ise onun yokluğunu çekiyorum ne zaman geçer acaba yoksunluk belirtileri duxete başlayalı 3 gün oldu?

@garibbirisi, anladım geçmiş olsun hocam, 3 gün psikolojik ilaçlar için çok kısa bir süre, ağrı kesici yada antibiyotik gibi hızlıca sonuç alınan ilaçlar değil. yeni başlamışsınız duxet e şöyle kendinize 3 4 hafta verin baktınız bir şey değişmiyor doktorunuza söylersiniz

@garibbirisi,
doktor veya sağlıkçı değilim bu konuda bilir kişi gibi cevap veremem. ama deneyimlerime bakarak yorum yapabilirim oda kimseyi bağlamaz. birkaç hafta bekle herşey yoluna girecektir. biraz da placebo etkisi diyebiliriz sizin duruma. kendinizi yoksunluk çekeceğim diye şartlandırmayın yeni ilaç etki ediyor bu değişikliğimin sebebi yeni ilaç diye beyninizi zorlayın. çok geçmiş olsun. çalışıyorsanız eğer izniniz varsa 3 gün kadar izin alın sakince zaman geçirin dinlenin doktora güvenin

Herkese merhaba paxera 40 kullanıyordum bıraktım lakin feci yoksunluk yaşıyorum acaba paxera 40 duxet 30 beraber kullanabilir miyim?

İdrar kaçırma engelimden dolayı raporlu emselieks kullanıyorum ama etkisi azaldı rapor alıncam ne alayım

30 mg yazmışsa 30 mg olarak kullanacaksınız..60 olsaydı 60 mg yazardı,bunu doktırunla tekrar konuş..

@garibbirisi,

Herkese kolay gelsin benim bi sorum olacaktı duxet ilacını kullanan varmı acaba yoğun anksiteye iyi gelir mi acaba?

Ağrı için kullanıyorum. Kullanmadığım da perişan oluyorum. uyuşmalar ve ağrılar için kullanmaktayım.

Hayırlı günler diliyorum öncelikle aranızda duxet ilacını kullanan varmı acaba anksiteye iyi geliyor mu?
@OğuzHan112

Son düzenleme:
Üst Alt