Herkese selamlar 2018 yılında önlisans mezunu oldum. Bu süreçte yaşadığım psikolojik sorunlar sebebiyle 2019 Eylül ayında tedaviye başladım. 2021 de ilk askerlik muayenemde depresif nöbet tanısıyla askerliğim 1 yıl ertelendi. Tedavi sürecim devam ediyordu tecil sürem dolduktan sonra tekrardan muayene olmaya gitmedim yoklama kaçağı olarak 2 yıl süreyle borçlarımı kapatmak için çalıştım. 2024 yılında tekrardan yoklama islemlerimi yapmaya gittim 2. muayenemde ise organik olmayan psikoz sebebiyle askerliğim 1 yıl daha ertelendi. Şubat ayında askerlik tecil sürem dolacak. Geçen ay DGS sınavına girdim ve istediğim puan geldi. Lisans programına tamamlamak istiyorum yaşım 27 askerliğim tecil olur mu? Açıktan lisans bölümüne tamamlayacağım. Tecil sürem bittikten sonra bedelli yapmayı deneyeceğim ya da muaf verirlerse muaf olacağım. Şu anki süreçte tedavim devam etmekte. Duygu durum bozukluğu ve şizoaffektif bozukluk tanım mevcut. Bu tanılar ile tedavim devam etmekte. Muaf olup iş bulamamaktan korkuyorum.
Son düzenleme: