Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Duyuyorum ama duyduğumu anlamıyorum. İşitme cihazı tercihi..?

Tekrar iyi bir ayar yaptırıp takmaya devam et; yalnız şu an çok rahatsız ediyorsa çıkart. Dinlen biraz. Ayarlatıp tekrar tak. Ayar yapanlar "şimdilik böyle kalsın" deyip hastayı yolluyorlar. Oysaki hasta rahat edemiyor. Başka bir merkeze gidip duyma testini götürüp ayar yapmalarını söyleyebilirsin de.

atom_bombası

şuan takmayı düşünmüyorum kulağım patlayacak gibi çünkü inşallah iyi olur. olmazsa bide bunla uğraş kalıpsız verdiler mantarla. ondada pek iyi olmuyor galiba anlama. zaten kalıp yaptırsamda anlayacağım meçhul. denemye devam edeceğim sizin önerdiğiniz merkeze gdieceğim inşallah belki bir öneri yaparlar.

Eğer işitsel nöropatiniz varsa, işitme cihazından oldukça sınırlı olarak yararlanabilirsiniz. Tecrübeli bir odyologla denemeler yapmanız ve "en uygun" sistemi bulmanız gerekiyor. Ama en uygun sistemin bile sizin ihtiyaçlarınızı karşılamayabilir. Bu hastalarda en iyi çözüm koklear implantla sağlanıyor. Ama eğer işitme siniri sağlamsa. Onu da deneme şansınız yok.

Mehmet Akşit

bu kayıpda yapmıyorlar galiba onu bana sesleri duyuyorum zaten risk almaya da cesaretim yok. kaybım 70-80 çıkıyor. işitsel nöropatilerdede kayıp olabiliyor değilmi. ziraa bilinçsiz uzmanlar sayesinde konulmadık teşis kalmadı bana.
implantla anlayabileceğimi bilsem hiç durmam kestiririm sinirleri ama işte dediğinz gibi deneme şansı yok. Allah düşmanıma vermesin gerçekten çok zor...

nilshtein Eda hanım doktora muayene olun. İmplant uygunsa hiç düşünmeyin. Çok güzel bir şekilde anlıyorsunuz. 10 yıl oldu benim gayet memnunum. Sol kulak implant sağ kulak işitme cihazı !

"Cihaz kullanmazsan kaybın artar" Bu cümle cihaz satıcılarının uydurmasıdır.

Bunu diyen satıcılara böyle bir bilimsel çalısmanın olup olmadığını sorunuz.

Kaybınız cihaz kullansanız da kullanmasanız da artabilir..Dogrusu budur.

Siemens signia degil zaten arkadas yanlis soylemis siemens isim degistirdi sirket degisince ismide degisti haliyle sadece signia ismi suan

Sesi alıp net ve berrak bir şekilde kulağa taşıyan bir cihaz icat edilmedikçe sözde isitme gercekte ses yükseltici olan cihazlardan anlamayı kolaylaştırma beklenmemeli.Etraftaki sesleri yükseltiyorsa ve siz de yükselen sesleri duyuyorsaniz bu cihazlar görevini yapıyor demektir.

Arkadaslar acaip moralim bozuk carsamba gunu deneme cihazlarimi cikarttim aksam. bir dolgunluk vardi kulaklarmda. Seste degisme olmus arkadasm basinc yapmistir dedi. Iki gune gecer dedi gecmedi cuma sabah doktorq gittim ostaki borusu tikanmis kulak zarin hic kipirdamiyor dedi valsalva manevrasi yap sakiz cgne dedi ilac verdi hap bide burun spreyi ama gecmiyor cok korkuyorum gecmez die anladgim seste gitti resmen. Boguk geliyor. Simdi ankaraya giditorum cihazi vermeye.

HTC Desire EYE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nilshtein Geçmiş olsun Ankara da Levent bey çok ünlü ona bir muayene olun isterseniz. İstanbul da olsanız Çağlar hocayı tavsiye ederdim.

Levent dedgnz levent olgunsa o izmirde diye biliyorum. Evi urlada. Esimde ona ameliyat olmustu cnku oradan biliyorum

Herkese merhaba benim öğrenmek istediğim konu şu uzun zamandır duyduğumu anlayamama sorunum mevcut ve bu artık hayatımı olumsuz şekilde etkilemeye başladı yıllardır

KBB uzmanına gidip sol kulaktaki kristalleşme nedeniyle kulak yıkama işlemini yaptırıyordum şimdi öğrendimki bu bir hastalıkmış bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar ne yapmalıyım ve bu hastalık engelli raporunda bir oran almamı sağlar mı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim

aygulsarikus

Tmm işte işitme kaybıda öle bende duyuyom anlamıyom

Test yaptırın odyoda

Bidekulak mr çektirin

Mrde belli olur işitme kaybı

Vaktinde yıkatmışsınız galiba kulakları çok zararlı kulak yıkatmak

flora19 bütün bu işlemler için KBB den randevu almam yeterli mi KBB uzmanımı yönlendirme yapıyo

aygulsarikus

Evet cnm kbbden randevu alcan mhrsden

Doktor yönlenrcek muayeneyle mr kesin iste kulağının

Onun çaresi implant 1 aya kadar üst modele geçiyorum inşallah :) cihaz sesi yükseltir faydası Yok anlama için.

Love Master

Herkese implantmu oluyoda çaresi implant diyon emrah

Seninki 120db

Arkadaş cihazmı soruyoda

Anladım da cihaz Yok. 1 ay sonra üst modele kavuşuyorum inşallah :)

Teşekkür ediyorum N5 yada N6 gelecek sözleşmeyi bekliyoruz :)

Üst Alt