Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Düz lise mezunları EKPSS'de hangi bölümleri kaç puanla tercih edebilir?

Arkadaşlar 3.atama hizmetli kaç puana kadar düşer sizce yorumlarınızı alabilirmiyim

ekinos kadro açılırsa ben de belediye tercihi yapmak istiyorum İstanbul kadrolar için. yalnız siyaset olması kötü etkiler mi bilmiyorum soru işareti, mesela belediye başkanı değişse, parti değişse ortada kalır mıyız. engelli olmak zor, kendi adıma konuşayım başka şansım yok bu sınavdan ve memur olmaktan başka..

20 yaşındayım 2 yıl once engelli olduğum için pek bilgim yok bu konularda düz lise mezunuyum memurluk istiyorum okuduğum yorumlara göre çok zor ihtimal gibi görünüyor bilgim olmadığı için size soruyorum sizce önlisans olarak hangi bölümü tercih etmeliyim

Zmavili
Alanınla ilgili bölümden atama olursa senin için iyi olur. Onun dışında memurluk ve hizmetli seçebilirsin.

lacivert21 az önce soru cevapları açıklandı web sitesinden puan hesaplamada 70 küsüratli sonuç çıkıyor. Bu puanla atanmak zor galiba değil mi

Zmavili

Puan önemli evet ama sıralama daha önemli. Bir de bölümünle alakalı branş bazında sıralama oluyor. Alımlar ise değişebiliyorum. Son yıllarda alım sayısı azaldı haliyle 90 altı puan olanların atanması için çok fazla alım olması gerekli.

Arkadaşlar bu ilk sınavım ortaöğretim MEB hizmetliye 70 puanla gidebilir miyim

Normal şartlarda alım olsa 70 ve 80 arası alan bile atanır ama alım yok maalesef. Geçen dönemlerde hizmetli bile 90 altına inmedi. Ya fazla kadro açılacak ya da 90 üstü puan alınacak.

Üst Alt