Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka insanlar yarın maaş alacak,hala görünmüyor maaşlar :)

Burdan soruyorum kusura bakma evrak takipte şimdi engellilik indirimi diye bir evrak yazıyor bu nedir ondan once vergi indirimi yazısı vardı

Evrak takip i boş ver o geriden geliyor maaş'ınız sisteme düşmüşse sorun yok

Burdan soruyorum kusura bakma evrak takipte şimdi engellilik indirimi diye bir evrak yazıyor bu nedir ondan once vergi indirimi yazısı vardı

yarın maaş günüm ortada maaş bilgisi yok nasıl bir sistem bu böyle

Evet hala yok ve benim maaş günüm de yarın. Hükümet güzel bir sürpriz patlatsa bari :D

Benim anlamadığım sadece engelli emeklilerin mi maaş bilgisi norma emeklilerin varmı bilgisi olan varmi

Normal emeklilerin de maaşları gözükmüyor, az önce baktım. (komşunun maaşını kontrol ettik)

Amanha cebimizdekilere de göz koymasında süpriz i Batsın

benim ek ödeme gözüküyor sadece ek ödmede zam yok onda olmadına göre maaştada zam olmaz ocakta verirler zammı anca

Saat 02:47 maaşlar hala gözükmüyor :confused:

Arkadaşlar maaş zamları bu ay mı yansır maaşa acaba belki de düzenleme yapıyorlardır.

Düzenleme yapsalar ek odeme değişirdi aynı olduğuna gore düzenleme yok bence

Arkadaşlar babamın maaşını çektim herhalde sistemde problem var maaş aynı fazla beklemeyin

Kardes maas ayni olsun maasimiza bisey olmasinda artik bunlari der olduk icimi rahatlattin bende giderim birazdan cekmeye

Rica ederim.
Güle güle harcamak nasip olur inşallah.

Evet maaş lar görünmeye başlamış görebiliyorum

ben de maaşı çektim ve edevlettede görünmeye başlamış

earibagi

Aylık Tutarı 460.54 Birikmiş Aylık Tutarı 3,000.26TL
neticede toplamda elime gecicek

Toplamda 3633.84 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt