Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sistemde bir aksaklık var.
Düzelir yakında.

Valla bende bu ay bankaya yönlendirdim maaşı hiç bişi gözükmüyo işin aksi bugünde ödeme günü

merhaba 4b emeklisi olarak fazla ödemem var nasıl geri alabilirim gecen ay ilk maasımı almıştım iade edilmedi

Maaş ödemelerinde sıkıntı yok.
Maaşlar yatıyor.

tleol68
Arkadaşım en son hangi sgm ye 4/b primi yatırdıysanız o sgm bağkur servisine sahsen veya posta yada edevletten fazla ödeme iyadesini talep eden dilekçe ile isteyin...

Denizbank büyük sorun ben bugün yine maaşımı ve birikmiş maaşımı alamadım. Sgk ben paranı gönderdim diyor. Banka çalışanı genel merkez ile görüştü. 170 i beraber aradık ve maaş yazısını tebliğ ettim. Ik mık yapıyorlar bakalım yarın ne olacak. Burası Türkiye... Hele birde denizbank ise yandınız. Banka müdürüne parayı gecelik repodamı tutuyorsunuz dedim. Pispis sırıttı...

arkadaşlar ben birşey anlamadım emeklilere seyynen zamdan haariç maaş zamı varmış doğrumu mesala ben 1170 tl alıyorum 45tl ek ödeme bana nekadar olur

arkadaşlar ek ödemeler neden çıkmadı bilen var mı

edevletten baktığımda net aylık tutarı 61.06 birikmiş ödeme tutarı 61,06 yazıyor.

edevletten baktığımda net aylık tutarı 61.06 birikmiş ödeme tutarı 61,06 yazıyor.
61,06 yı 26 ile çarp ödeme gününde birikmiş toplam alacağın para çıkar 61,06 x 26 =1587,56 birikmiş para alırsın
sana genel mektuptaki toplam birikmiş ücretide bu 1587,56 dan çıkar maaşın belli olur

merhaba
e devlete benim ek ödeme 87,73 tl yazmakta maaş yazmıyor ödeme günü ayın 17 si acaba benim maaş ne olur,

S.a kardeşim benim surekli işgöremezlik maaşim 100 lira ek ödeme 5 liraydi.ek ödemeye 63 kuruş zam gelmiş .normalde 130 tl almam gerekirken 105 lira aliyorum..2012 de maaş baglanirken hic toplu para vermemişlerdi yargitayda bi tazminat dosyam gözukuyo..acaba bundan dolayimidir..saygilar

benim ek ödeme 42 tl den 47.72 ye çıkmış seyyanen zam bunun içindemi dışındamı %4 47.72 olursa %100 1193 yapıyor

ya arkadaşlar asgari ücretin 1300 olmasına sevinmiştim tamam 100tl seyyane zammı anladıkk şimdı baktım eşifreme ek ödeme önceden 45di şimdi 50 olmuş bu nasıll asgari ücret 1300 ben şimdi ayllık 1170 alıyorum anlıyanlardan rica edıyorum seyyanen zamla bu yeni ek ödeme tutarında maşım ne olcak

benim de e-devlette maaş ödeme bilgisinde,
aylık net tutar:69.42
ek ödeme tutarı:69.42
ödeme günü: 22
acaba maaş ne kadar ödeme dönemi 2015/12

kerimc
sizin maaşınız 1300 tl olmuş ek ödeme dahil
akin007
sizin maaşınızda 1.804,92 tl ek ödeme dahil

ek ödeme denen şey her ay aldığınız maaşınınızn % 4 vergi iadesi eski adı ile artık ek ödeme olarak geçiyor yeni maaşınıza göre denk gelen miktar oluyor yani seyyanen verilen zam ile enflasyon zammı miktarı normal maaşınız kısmında çıkacak ek zamda çıkmayacak

[FONT=sans-serif]@earibagi Hocam hesabı nasıl yapıyorsunuz?

38.66 olan ek ödeme, [/FONT]
[FONT=Tahoma]49.56 TL gözüküyor şu anda. Benim maaşım ne olmuş?

Bu benim +100 lira zamlı maaşım mı ?

Not: Ben kasım ayında emekli oldum fakat maaşıma itiraz ettim. Cevap gelmeyince Bimer'den başvuru yaptım. "[/FONT]
[FONT=arial]işleminiz tamamlanmış olup fark ücretiniz aylığınıza yansıtılmıştır. Adresinize ayrıca bilgi gönderilecektir.Ocak ayında aylık alma gününüzde aylığınızı alabilirsiniz " Şeklinde cevap geldi. Bu düzeltme maaşıma yansımış mıdır? Bu zam esnasında benim düzeltme arada kaynar mı ? :)

[/FONT][FONT=Tahoma]

[/FONT]

Son düzenleme:
Benim ki de 26*52.57=1.367 olmuş tl olmuş.Allah bereket versin

merhaba
e devlete benim ek ödeme 87,73 tl yazmakta maaş yazmıyor ödeme günü ayın 17 si acaba benim maaş bana gelen evrakta maaş 813 lira
yazıyor acaba ek ödeme doğrumu yada benim maaş ta bir sorun varmı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz,

merhaba arkadaşım öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim,
benim maaş gelen evrakta 813,00 tl yazmakta ek ödeme yazmıyor e devlette şimdi ek ödeme 87.73 tl yazmakta acaba doğrumu bilmiyorum maaş da 87,70 yazıyor,bilginize,
@scakmak81

benim edevlette ek ödeme 114,14 yazıyor maaş 1185 filan , senin maaş ne kadar çıkar bilemem , sgk da gelen mektupta birikmiş maaş yazar o ne kadar
behcet_79
birikmiş maaş + ek ödemi toplamı yazar ve son aylığınızda üzerine eklenecektir yazar birikmiş maaş toplamı ne kadar yazıyor gelen evrakta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt