Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?
sevkat100 sen SGK'dan emekli aylığı alıyorsun. evde bakım aylıklarıyla da 2022 engelli aylıklarıyla da senin aldığın emekli aylığının alakası yoktur. senin aldığını söylediğin engelli emekli aylığı 5510 sayılı yasanın 28.maddesine göre ödenen yaşlılık aylığıdır. siz engelli sağlık kurulu raporuna göre erken emekli hakkı kazandığınız için bu aylıga pratik olsun diye engelli emekli aylığı diyorsunuz.
2022 engelli aylıkları Sigortalı olmayan, SGK'dan bir gelir ve aylık almayan vs muhtaç durumdaki Türk vatandaşlarına 2022 sayılı kanun kapsamında yapılan sosyal yardımdır.
evde bakım aylıkları da bakıma muhtaç engellilere haftanın 7 gunu 24 saatlik bakım hizmeti verilmesi karşılığında 2828 sayılı kanun kapsamında yapılan bir sosyal yardımdır.
kısacası sizin emekli aylıgınızla bu 2022 engelli aylıkları ve evde bakım aylıklarının alakası yoktur.
o yüzden emekli aylığınızla ilgili sorularınızı emeklilik forumundan sorarsanız sevinirim. hem orada size daha iyi yardımcı olurlar.
ben baya tedirgin oldum maşım görünmeyince yoksa sil baştanmı diye düşündüm hatta biryeri aradım maşın kesilmiş dedi konturol muayenem kadırmalarına rağmen tedırgin oldum bır yeri daharadım maşın devam edıyor hatda devam edyor dedıler ma şı 20 snde alıyorum hıc böyle olmamıştı ankara yatırıyo suc kimde
olabilir,ben gçen sene banka değişmiştim banka görevlisi dedi maaşınızı günü geldiğnde çekersiniz dedi hiçde öyle olmadı sonra bir ay geçti alamadım sonra 2 aylık birden almıştım,ama bu sizinkide aynı olacak diye bişey yok,aylık gününüz geldiğnde bakarsınz,şu anda edevlet sorun yok yattı gözüküyor aylık günüme 6 gün var, şuda var benim banka değişikliğndeki hata bankadan olmuuş sgk gittim maaş yattı gözüküyor,bankada gözükmüyor,sonra banka hatasını düzelti 2 aylık birden aldım, telaş etmeyin bence araştırın
bende de hala görünmüyor bu promosyonla alakalı olabilirmi acaba ben promosmonla alakalı biyere başvuru yapmadım daha siz yaptınızmı ne yapmamız lazım e devlette görünmüyor 20 si oldu hala yok bende yazayım sadece bendemi böyle diye sayfaya girdim baktım 38 sayfa olmuş
emekli maaşınızmı 2022 maaşım görünmeyen. 1 saat önce baktım emekli maaşım e devlette görünüyor, telaş etmeyinn bir sorun düşünmeyin aylık günü netleşir,
promsyon anlaşmalı bankadan maaşınızı alıyorsanız tc nsu son rakamına göre mart nisan mayıs ayında verilyor bankanıza gidp 3yıl bankada kalma şartını imzalyacaksınz,ben aldım
emekli maaşı baktım az önce yine görünmüyor promosyon da daha bişey imzalamadım ama daha önceden 6ay önce garanti ile kredi çektiğim için taşıma karşılığında 3yıl ipotek koydu taşıdı şimdi promosyon için bu 3yıl şartının bitmesini mi beklemek lazım yokssa gidip imzalayım yine de alınabilirmi promosyon