Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E devlet: SGK emekli maaşları bu aya ait ödeme bilgisi niye görünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim raporum 100%80 engeli oldu halde bana bile 5 yil sure verdi bu hastane dr heyeti adamina gore muhamele yapiyolar kim hakıma giriyorsa dr heyette ALLAH belasıni versin

Namedrop
benim eşim %100 ağır engelliydi yani bitkisel hayattaydı ona bile 1 yıl 2 . de 3 yıllık rapor verdiler gerisini siz düşünün.

Arkadaslar ödeme bilgisnde ödeme bilgisi bulunamadı yaziyor sizinde mi öle

Emekli maaşı e-devlet te görünmüyor hala sizlerin nasıl

Hasan03 merhaba SGK bu ay gecikti biraz.Güncelleme konusunda normalde 12 ile 15 arası güncellenirdi. Yarın 17 mayıs olacağı için ve her ay 17 maaş alanlar olduğu için bugün güncellenir mutlaka.

An itibariyle tüm bilgiler görünüyor bende.

anyı .bir arkadaş daha var ondada aynı ödeme bilgisi bulunamadı yazıyor.

merhaba -emekli maaşları zam geldi ( erken engelli emekliliği) bu yeni zamlı tutar hangi gün belli olur maaş günüm 24 ü.

hanifeaydin
şuan ek ödemelerde zamlı olarak fiyat girilmiş, her ayın 10. Veya 15. Günü maaş bilgisi açıklanır.

MUR37

bende aynı yaşlılık engelli emeklisi olarak ....zam çıkmamış henüz.keşke bizimkileri de yatırsalardı

hanifeaydin
ek ödemeniz zamlı olarak gözüküyor 26 ile çarpın zamlı maaşınız odur

biryerde buldum evet tutar görünüyor.24 ü inşallah sağlıkla çekelim

Emekli aylık bilgisi kısmı ve ödeme bilgileri kısmı güncellenen varmı bende sadece ek ödeme yazıyor

MRM
Merhaba benimde 3.kontrol muayenem yeni yapıldı. İkinci raporum pandemiden dolayı Ankara maliyeye gitmedi. Şimdi bu 3.rapor tekrar Ankaraya gidecek sanırım. Sizin yenileme sürecinde raporu Ankaramı devamlı yaptı acaba.

dreams
Ankara maliye ile bir işiniz yok artık sizden kontrol muayenesini sgk istiyor ve kararı onlar veriyor. Bana sgk verdi 3 rapordan sonra her seferinde oranımda artmıştı

Bsğkur bu aya ait maaşlar gözüküyor zsmli maaşlar

Selamün aleyküm

Aylık Tutarı
2,757.58
Ek Ödeme Tutarı
137.88

Kesintiler dahil net 2.757 lira mı alacağım arkadaşlar?

MRM Teşekkür ederim bilgi için. İlk rapor Maliyeden onaylandıktan sonrası SGK ya kalmış yani artık. Umarım fevamlı olur benimkide bu stres sona erer

Benim kontrol muayenesi vardı yaptım sonucu sgk ya götürdüm ama o arada raporumun süresi dolduğu için emekliliği dondurmuşlar. Bayram öncesi raporumu götürdüğüm zaman sordum ne zaman açılır diye baktı maaş listeleri kapalı açıldığı zaman hallolur dedi. Bayram ikramiyesi yatırmadılar zamlarda herhangi bir problem olur mu acaba. Ne kadar sürer bu işlem.

Arkadaşlar Emekliye başka zamyok yüzde 25 .
Benim maaş 292.94 x 26 =7616.44.
zamlar kök maaşlara yapılıyor.

AdERDOĞANSoyad*****
Sicil *******
Ödeme Dönemi202306
Ödeme Günü20
Net Aylık Tutarı292.94 TL
Aylık Tutarı0.0 TL
Ek Ödeme Tutarı292.94 TL
Sosyal Yardım Zammı0.0 TL
Birikmiş Ödeme Tutarı0.0 TL

300tl zam yapilmiş hi yapılmasa daha iyidi

kerimc

28 yıllık sgk emekli babam maaşı 7616 TL olmuş. Gülermisin ağlarmisin......

Ek ödeme 292.94 x 26 = 7616

ne oldu şimdi takla emekli umdunu değil artık buldunu yer daha önce hep emekli maaşlarını cumhurbaşkanı cıkar acıklama yapardı gecen tv de öle söledi emir verdim calışma yapcaklar diye emeklilerle alakalı okadar hızlı calıştılarki sorma gitsin akşama refah payı aniden eklendi %25 artık emekliler mutlu olurlar kiram 4000 bin elektirik su derken internet falan direk cepte 0 bakıye market alışverişi gitti para gelde ayakta kal yazık valla yazık

arkadalar kök maş nedemek ben e devletten baktım aylık tutar yazıyor o mu oluyor kök maaş

benım ek ödemem299.08 TL nekadar olur acaba aylık nakadar olur yanlışmı hesapladım fazl bilgim olmadığı için bilenlerden rica ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt