Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

e-Devlet'e engelliler ve gaziler için park kartı başvurusu eklenmiş

@gtrcgokhan, tedbir amaçlı iltrafik veya semt karakoluna bildir kayıt altına aldir 5 dakika sürmez

Cimerden istek olarak başvuru yaptım. Trafik şubeden aradılar eskiyi iptal ettik tekrardan başvuru yaparsan hemen göndeririz dediler. Başvuru yaptım ben de

@gtrcgokhan,

%87 rapor ile kendi alacağım normal araca engelli park kartı almak için e devlet te hangi seçeneği işaretlemek gerekiyor

Engelli b ehliyet yok araç engelli aracı değil nasıl alınır bende merak ettim raporunuz var ise ehliyetinde değişmesi gerekebilir yasal olarak

Komşum sağlıklı annesinin raporu ile hem ötv siz araç hem engelli araç park kartı aldı ben %87 raporlu her hafta hastanedeyim zor yürüyorum ama engelli araç park kartı alamıyormuyum çok adil bir düzen ve uygulama

@Furkan0766,
Normal şartlarda engelli b ehliyet ile araç kullanmanız gerekir sanırım trafikte oluşabilecek aksi bir durumda var olan normal ehliyetinizin durumunu arastirdiniz mi aksi bir durum olusmasin dikkat edin

@Furkan0766,
%87 raporla normal araç nasıl oluyor?

Yahu şimdi öyle yapanlarla ilgili birşey diyeceğim ama neyse...

Park kartı alan arkadaşlar, fiziksel engelli değilse, başka aile üyeleri engelli ise, lütfen engelli araçta değil ise, işe gidip gelirken, gezerken vb. bu alanlara park etmeyiniz. Engelli park alanına daha çok ihtiyacı olan fiziksel engelli kardeşlerimizi zor durumda bırakmayınız.

Üst Alt