Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

e-Devlet'e Erişkinler İçin Islak İmzalı Engellilik Sağlık Kurulu Arşiv Raporları Sorgulama eklenmiş

güzel bir hizmet. 2012, 2015 ve 2018 de almış olduğum raporlar listelenmiş ama açılmıyor. sizde açılıyor mu eski raporlar?

• Beğen
Reaksiyonlar: alfa
2007 yılı da görünüyor, ama görüntüle kısmı açılmadı.

2012 deki vergi indirimi raporu gözüküyor 2006 daki rapor da listelenmiş ama içi boş

Son düzenleme:
  • Beğen
@OturanBoğa, e devlet üzerinden "rapor görüntüle" dediğimde "Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı." yazıyor bunu anlarım.

Ardından referans numarasını e-rapor sistemine yazdığımda "
Taranmış Rapor
Taranmış Rapor belgesi bulunmamaktadır."

yazısı çıkmakta, ancak sol bölümde engel oranı, nerede ve ne zaman verildiği yazıyor.

Acaba sisteme henüz tam anlamıyla tanımlanmamış olabilir mi belgeler ?

• Beğen
kontrol ettim. taranmış halini görüyorum

• Beğen
merhabalar,

dün heyete girdim. bugün belki alabilirim diye hastaneye gittim, bana dediler ki "biz raporu göremiyoruz. rapor bizden çıktı, imzalanıp onaylandı. raporunuz e devlete 2 günde düşer herhalde ancak düşmemesinin sebebi biz değiliz ,sağlık bakanlığıdır " dendi.

şimdi bana bu rapor 1-2 günde lazım. kesin de bilgi vermemiş oldular. e devlete düşmesini beklemek dışında yapılabilecek birşey var mı??

Bende baktım oğlumun raporu gözüküyor pfd olarak indirdim rapor oşduğu gibi gözüküyor çok iyi olmuş bu

Üst Alt