Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-devlette çıkan bilgilere göre emekli maaşım bağlanmış mı demektir?

satıcan

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
2
206348626 Tahsis No için 4A Emekli Kaydı Bilgileriniz:

AdS...Soyad K...Sicil NoxxxxxxxxxTahsis Kodu 2200Aylık/Gelir DurumuAylık/Gelir ödenmektedir.Aylık/Gelir TürüYaşlılık Aylığı arkadaşlar bu emekliliği onaylandı anlamına mı geliyor lütfen bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olabilirmisiniz

Aynen öyle satıcan
Tahsis numarası verilmiş
Hayırlı olsun
Hatta maaşını her ayın 23.de alacaksın :D

gerçekten mi çok teşekkür ederim çok sevindim aynı zaman da çok ta duygulandım şoktayım
@earibagi ben bu ayın 7 sinde dilekçe vermiştim kasım 23 de mi alırım maaşımı?

Evet,
Kasım 23 de toplu olarak 2 ay 22 günlük maaş alırsın

earibagi
7 ekimde dilekçe verdim kasım 1 itibariyle maaşım işlemeyecekmi 23 kasımda nasıl 2 ay 22 günlük maaş alıcam?

salih_6071
çok teşekkür ederim darısı bütün arkadaşlarımın başına inşallah

Satı hanım kaç gün primle emeklilik başvurusu yaptınız..hayırlı olsun inşallah onaylanır tahsis no takip amaçlı..

çok teşekkür ederim earibagi arkadaşım sen bana çok yardımcı oldun hakkını helal et

satıcan
Helali hoş olsun.Ne yaptıkki.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
Ben 01 ekim diye tevazzur edip söylemiştim yanlış oldu :D
1 Ay 22 günlük maaş alacaksın :D

sonbahar.44

benimki 18 yıl 4080 güne tabiydim ama günüm 4850 fazla yani 124 bin toplam kazanç % 40 rapor onaylandı benim emekliliğim onaylanmasa e devlette emeklilik bilgilerim çıkmaz yanılıyormuyum @earibagi

Emeklilik onaylanmış ki tahsis numarası vermişler satıcan
İçin rahat olsun,güle güle harca emekli maaşını.

earibagi sgk bana çalışıyor bugün sanırım

2206348626 Tahsis No için 4A Emekli Aylık Bilgileriniz :
Ad:S...Soyad K...Doğum TarihiXX.XX.XXXXSicil NoXXXXXXXXX
Aylık Başlangıç Tarihi01.11.2015
Durum Kodu2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı 60.00 2000
– 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.002008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 30.00İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.002000 öncesi Gün6082000 – 2008/10 arası Gün 23002008/10 sonrası Gün 1975Toplam Gün4883Göstergesi9475Hisse Oranı1/1Sigortalının En Son Çalıştığı SektörÖzelAylık Tutarı Birikmiş Aylık Tutarı0Ek Ödeme Tutarı Kesinti Tutarı Banka Banka Şube

Eee tüm primler Ankara'dan yattıysa bu kadar çabuk olur.
Benim 3 ayrı şehir vardı.2-3 ay bekledik mecburen

tüm primler ankaradan yattı birde tahsise hazırlık dilekçesi vermiştim sanırım onunda faydası oldu:eek:

Aynen öyle
Ama herşey ankara içinde olduğu için maksimum 1 ay uzardı bence

Hayırlı olsun.
Öncelikle sorum olacak size, Kaç yaş ile, ilk prim tarihiniz ve rapor oranınız nedir?
ayrıca fazla ödeme yapmışsınız, bu durumu maaşınıza + sı var mıdır?

asadas05

ilgili bölüme bilgileri yazdım günümün fazla olması maalesef her ay bağlanacak maaşımın düşmesine sebep oldu

Fazla prim ödenmesi maaşın azalmasınamı sebep oluyor? Neden böyle ters oluyor.
o zaman prim günümüz doldugu zaman hemen başvuru yapalım. :)

ASAdas5
2008 sonrası primlerin emekli aylığına katkısı önceki primlerden düşük olduğu için 3 bin 4 bin gibi yüksek miktarlarda kazanç olmadığı sürece 2008 sonrası her prim emekli aylığına olumsuz etki eder.
Evet süre ve prim şartları oluşur oluşmaz emekli olmak en iyisi.

Slm Satı hanim anlayamadım ilk maaş hesaplanması 900 küsür bağlanan maaşa 2200 demişsiniz anlayamadım hangisi

engin21
Vermiş olduğunuz linkteki e-devlet hizmeti tahsis talep başvurusu değil, başvuru yapmış kişilerin durumlarını takip etmesi içindir.

Kaç gün sigortalılık ve prim günü ile ne kadar emekli maaşı alıyorsunuz? Bilgilerim burada 2200 le ilgili birşey yazmadım sanırım yanlış gördünüz 951 tl maaş bağlandı

selam

öncelikle hayırlı olsun

bende 06.10.2015 tarihinde engelli vergi muafiyeti belgeme istinaden erken emeklilik başvurusu yaptım
tahsisi numaramı aldım e-devlette 01.11.2015 tarihi itibari ile emeklisiniz yazıyor emeklilik tahsis numaramın sonu 1 yani her ayın 21.de emekli maaşı alıcam.dün emekli başvurusu yaptığım Esenyurt sgk müdürlüğünden gelen mesajda ; ( 21.11.2015 tarihi itibariyle emekli maaşı bağlanmış olup herhangi bir DENİZBANK şubesinden çekebilirsiniz ) yazıyor ben şimdi 21.11.2015 tarihinde emekli maaşı alabilecekmiyim sizede mesaj geldimi ? ayrıca neden DENİZBANK ?

Son düzenleme:
CEM_75
Emekliliğiniz hayırlı olsun.
Emekli aylığınızı her ayın 21 inde alabilirsiniz. 21 Kasım Cumartesi ye geldiği için 20 Kasımda aylığınız yatmış olacak.
SGK ile Denizbank arasında 30.6.15 tarihinde imzalanan protokol e göre emekli aylıkları Denizbank tan ödenmeye başlandı.
SGK ın konu ile ilgili basın duyurusunun linki http://www.sgk.gov.tr/wps/wcm/connect/a3aa53b4-9a53-475a-a88b-9ac20b8afcd9/Bas%C4%B1n+Duyurusu-Promosyon+%C3%96denmesi+-2+10+2015.pdf?MOD=AJPERES&CACHEID=a3aa53b4-9a53-475a-a88b-9ac20b8afcd9

Üst Alt