Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

E-devlette çıkan bilgilere göre emekli maaşım bağlanmış mı demektir?

Teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına inşallah

benim hastane raporum süresis fakat ankara vergi dairesi başkanlığı ( diğer taraftan merkez sağlık kurulunca adı geçenin gelecekte engellilik derecesinde değişiklik olabileceği dikkate alınarak rapor tarihi olan 08.07.2015 tarihinden itibaren iki yıl sonra yeniden hastaneye sevki uygun görüldüğünden 08.07.2015 tarihinden sonra da engellilik indiriminden yararlanmak istemesi halinde başkanlığımıza müraacatı gerekmektedir ) yazıyor

:( ne yapmam gerekiyor

Denizbank verilen ödemeler için belgeler geldiğinde ATM kartını da yolluyorlar mı ?

Danua.

ATM kartı gelmiyor. Maaşınızı çekerken gişedeki memur isimsiz kart veriyor. Ondan sonra ATM'den paranızı çekmeye başlıyorsunuz.

ufukalp bey bu yazınızla ılgılı sormak ıstedgım benım 5706 prımım var yanlız ben vergı ındırımı alalı 4 ay anca oldu ve işlemlerimi yapıp emekli oldum maaşımı bekliyorum benım maaşimdamı az olur.[FONT=Tahoma]Aylık Başlangıç Tarihi[/FONT]01.01.2016Durum Kodu2000 Öncesi Aylık Bağlama Oranı62.002000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı60.002008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı33.08İntibak Aylık Bağlama Oranı0.002000 öncesi Gün902000 – 2008/10 arası Gün30142008/10 sonrası Gün2602Toplam Gün5706Göstergesi9475Hisse Oranı1/1Sigortalının En Son Çalıştığı SektörÖzelAylık Tutarı Birikmiş Aylık Tutarı0Ek Ödeme Tutarı Kesinti Tutarı

c.dogdu
Hangi yazımdan bahsediyorsunuz ve kime neden aylığınız düşük olur dedim hatırlamadığımdan cevap veremiyorum.

Üst Alt