Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

e-Devlet'te görünmeyen raporlar emekli olurken sorun oluşturur mu?

HakanEs26

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
35
Merhaba arkadaşlar ;

2019 yılı öncesi engelli raporum daha önceden e devlette görünüyordu şu an gözükmüyor ?? Bu durum emekliliğime sorun olur mu ? Daha önceden e nabız ve e devlette rapor eski olsa bile var olduğu belirtlilen bir yazı oluyordu

Son düzenleme:
Son 6 ay icerisinde alınmış bir raporun yoksa zaten SGK seni emeklilik sırasında hastaneye sevk ediyor. Emeklilik için rapor veya durum bildirir raporu cikarttiriyorlar.
2019 yılında önce almış olduğunuz rapor zaten e devlet sisteminde bildiğim kadarı ile görünmüyor.

@Hopee3466, ben 2019 da emekli oldum zaten ama işte önceden e devlet ve e nabızda görünen rapor şimdi nedne görünmüyor onu anlamadım ? Bir arkadaşım engelli raporları e devletten ve enabozdan siliniyor diyinxe emekliliğim ve engelli süresiz rapor iptal mi ediliyor yeniden kurula mı girexepim gibi sorular aklına düşüyor insanın haliyle...

Görünmeyen raporlar sorun çıkarmaz.

Görünmesini istediğin raporu hastanesine başvurarak sisteme ekletmek mümkün.

Bu arada şimdi tekrar kontrol etmedim ama benim bütün eski raporlar 2010 yılından itibaren aldığım bütün raporları e-nabıza yüklemişlerdi.

2019 sonrası aldığım her rapor e-devlette duruyor benim.

E nabizda görünen raporunuzun detaylı halı değil ama 2019 yılı öncesine aitse.
Rapor no tarih vs bu bilgiler görünüyor.
E devlette veya e nabizda görünmediği için raporunuz iptal edilmez zaten ilk defa sizden duyuyorum.

2019 dan sonra alınan raporlar e devlette görünüyor.

Emeklilik sırasında dediğim gibi mevcut raporunuz önemli ama iptal vs gibi düşünmeyin.
Kurum sizden yeni rapor çıkartmanızı da isteyebilir , emeklilik için şuanda durum bildirir raporu istiyorlar.

Üst Alt