Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

e-Nabız sisteminde hastalık ismi yazmıyor!?

karışık83

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
3
Arkadaşlar selam dört senedir psikayatri kontrolünde terapi ve ilaç kullanıyorum e nabizda muayene tanısı yazıyor ve hastalık ismi belirtilmiyor halbuki diğer branşlarda bunu görebiliyorum. Sizde de boylemi ve bunları görecek bir yer yokmu kendim hakkında yazılanlari neden göremiyorum ki

@karışık83,
öncelikle hoşgeldiniz bir önceki mesajınızda belirmiştim ama yeniden yardımcı olmak adına tekrar paylaşabilirim musadenizle edevlet arama kısmına tedavi bilgileri sorgulama yazarsanız ordan belirlenen yıl ve ay bilgisini seçip detay kısmından ulabilirsiniz. iyi formlar.

@Mustafa788, Size ait tedavi bilgisi bulunamadı yazıyor iki sebebi olabilir türumun tek ornegiyim ve tedavi yapılmıyor 😂🙈 yada SGK li olmadığım için görünmüyor ( özel sandık)

Teşekürler 🙏

@karışık83,
Enabiza her şey düşmüyor ya da Zamanında düşmüyor. Rapor alırken doktorlar verir. "Herkesin var, benim Hastalığımin tanısı neden yok" diyerek Gurur meselesi mi yaptınız yoksa? 😀

@gannicus,
Gerçekten bir nevi öyle oldu . Hayır doktorumda ısrarla söylemiyor önemli değil ismi deyip duruyor raporlarima da depresyon anksiyete filan yazıyor e nabizda da yazmıyor türumun tek ornegiyim 😂😂

Ben de psikiyatrik tedavi görüyorum, bende de yazmıyor. Psikiyatrik tanıların özelliği bu. Benim ilaç raporum var, e-devlette ilaç raporu yazınca tanım da gözüküyor

@Pickle,
Evet ancak buradaki asıl tanilar değil sanırım ilaç raporlarında yazan sizde ne gözüküyor

@gannicus,
Ahaha havalı ✌️ hiç böyle düşünmemiştim açıkçası her ne kadar raporlarda anksiyete ve depresyon gorunsede antipsikotik kırmızı reçete filan kullanıyorum doktoruma sordum isminin önemi yok diyor en son b tipi kisilik bozuklugu borderline dedi ama sonrasında da herkeste biraz vardır bundan dedi . Kafamı iyice karıştırdı . Hastalık ismine takılma deyip duruyor

Son düzenleme:
@karışık83, ilaç raporumda atipik psikoz yazıyor. Benim tanı normalde de psikozdu, ilaç raporunda da psikoz yazıyor.
Psikoz olmayanlara da antipsikotik yazabiliyorlar. Hatta bazı ilaçları yazabilmek için tanıyı farklı giriyorlar.
Psikolog İzzet Güllü'nün videolarını dinlemenizi öneririm. Bakış açısı özgün.

@karışık83,
Şaka bir yana akıl hastalıklarınin hepsi zordur. İsme takılma demesinin nedeni akıl hastalıklarınin birbirine benzemesi olabilir. Akıl hastalıklarinda Çoğu zaman konulan teşhisler bile karışır. İlaçlar iyi geliyorsa sorun yok. İsme takılmamani öneririm...

Üst Alt