Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ege’deki orman çadır kampları engellilere ücretsiz mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kaptan43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaptan43

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
%80 Engeliyim yaşım 70, 30 sene önce bir defa tatil yaptım şimdi tatil yapmak istiyorum muğla tarafında orman çadır kamplarında ücret ödermiyim bilgi verirmisiniz memnun olurum ona göre hazırlıklı gitmek istiyorum daha önceleri bazı girişlerde sıkıntı yaşattılar bilinçli gitmek istiyorum yorum ve yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla

Kamp alanları özel olması sebebi ücret alınıyor malesef ancak öyle göze batacak kadar yüksek bi meblağ değil ..
Asıl sorun engeliniz orada kamp kurmanıza engel mi ? çünki bir çok kamp alanında engelli bireyler için uygun duş wc mevcut değil , daha doğrusu mevcut değildi . Gitmeden önce arayıp istişare edebilirsiniz .

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt