Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EGM Özel tertibat kodlarını yayınladı.

Arkadaşlar h sınıfı engelli ehliyetimi değişim için önce saglik ocağına ardından engel durumuna göre hastaneye ardından ilçe sağlık Müdürlüğü ne komisyon günü bekliyorsunuz
ardından komisyonda sizi görüp hangi aracı kulanacaginiz kodları belirleniyor
aldiginiz rapor ve egliyet icin harc bedelini sonrası randevu aliyorsunuz makbuzlariyla emiyete*gidip islemlere baslaniyor
fakat ehliyet islemleri basladiginizda randevu alin

Kodlar

trblsl

Serkan bey bende kodları bekliyorum ötv indirim raporum hazır.araç almaya gittiğimde ,bayi ehliyetide yenilemem gerektiğini söyledi.bu kodlardan dolayı,
28haziranda il saglık kuruluna giricem ,peki kodları aynı gün yazıp veriyorlarmı.araç alıcagım bayinin dediği kodların yazılı olduğu kağıtla aracı alabiliyormuşum. (gecici ehliyet belgesi ile )

Sürücü Kısıtlama Kodları

Sürücü kısıtlama kodlarının olduğu listenin fotoğraflı olanına (uygulamayı görmek için) ihtiyacım var. İki gündür nette aradım bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Teşekkürler, benim aradığım fotoğraflı olandı

Üst Alt