Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EGM'ye atananlar buraya..?

aLLAH KAHRETSİN O KURUMA atanmayı bende çok istedim ama atanamadım :( zaten egm yok denecek kadarazdı 2. atamada hiç olmaz şimdi lanet olsun...

egm den aranan varmı güvenlik soruşturması nekadar sürcek

lovehurts pek erken bekleme bende 20 mayıs 2015te EGM'e atandım. 16 aralıkta iş başı yaptım :)

uhhh desene mart ayına kaldık :(((

@birkan01 bey hangi ile yerleştiniz ne iş yaptırıyolar kadronuz ne tayin alabildinizmi yaşadığınız şehire ne kadar sürdü tayin süreniz asaletinizi aldınızmı nekadar sürdü maaş durumu ne

lovehurts; Benim o kadar sürdü benimle beraber atananlardan benden 2 ay önce başlayanlar da oldu :) Sorularınıza gelicek olursak;

Kendi doğup büyüdüğüm yaşadığım ile atandım ve yerleştim bu yüzden tayin istemedim ama asaletiniz onaylandıktan sonra tayin isterseniz gidebilirsiniz kanısındayım. Kadrom teknisyen yardımcısı, asalet için de aralık ayını bekliyorum o zaman 1 senem dolacak. Maaşı da başlayınca öğren sürpriz olsun :)

birkan01 sağol peki ne iş yaptırıyolar iyi davranıyolarmı senden yeni rapor istemişler çalıştıramayacak işler kısmı boş olduğu için rapor alırken sorun çıktımı peki

lovehurts Evet yeni rapor istediler. Raporu çıkarırken oranımı yazmayı unuttu doktor ve raporum %20 çıkmıştı neyse ki başhekime giderek hallettim onu da :) İşyerinde de gayet iyi davranıyorlar sonuçta onlar da insan neden kötü davransınlar ki :) Geneli çay temizlik vs. işleri yapıyor teknisyen yardımcılarının ama birazda şansına bağlı ben evrak işleri yapıyorum mesela kendini sevdirmene bağlı birazda

birkan01 bey bugun egm aradı beni gittim yazım gelmiş bulunduğum şehire mal beyanı istediler verdim sanada böyle yapmışlardır ne kadar süre sonra gel başla dediler

lovehurts; Mal beyanı doldurmak için çağırdıklarında parmak izi de almışlardır büyük ihtimal. ( Ehliyetiniz varsa sistemde parmak iziniz zaten bulunmaktadır o yüzden bazen almıyorlar. ) Güvenlik soruşturmanız daha yeni başlıyor demektir. Ankara güvenlik soruşturması için evraklarınızı atandığınız ile göndermiş onlarda hem mal beyanı hem de güvenlik soruşturması için parmak izi alıyorlar. Bana öyle dediler yani mal beyanını doldurdum. ondan sonda da parmak izini de ver güvenlik soruşturman başlasın dediler :) 2 ay civarı sürer işe başlamanız :)

evet :) parmak izi ve foto aldılar sağol desene yeni yıla memur gircem nasipse :)

lovehurts; Yeni yıla zor ama inşallah yeni yıla yetişir :) Bende 16 aralıkta işbaşı yapmıştım bu sene ocakta 40 gün iznim olcak :) ocakta başlayanların ise 20 gün izni olcak :)

Slm arkadaşlar
Aranızda engelli memur tayin hakkndan yararlan teknisyen yardımcısı varmı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2016 ilk atamalardan bahsediyorum tekniksen yardımcısı olarak

lovehurts

Düzeltiyorum; 2014 ekim ayının başlarında evrakları ankaraya teslim ettim. 2015 ocak 27 de işe başladım
Güvenlik soruşturmasının sonuçlanması yaklaşık dört ay sürmüştü
Siz hangi aşamadasınız?

30 eylül de verdim evrakları bekliyorum 27 ekimde mal beyanında bulundum

lovehurts

Ben şahsen bu kurum ve kadrodan hiçmemnun değilim
Umarım siz memnun kalırsınız
Somrcp@gmail.com

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt