Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için aile hekiminin verdiği rapor doğru mudur?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar merhaba. Bugun ehliyet yenileme icin islemleri baslattim. Aile hekimi bana boyle bir rapor verdi. Dogru degil gibime geldi. Hastanede, hangi doktorlara gidecegim gibi hususlar yazmiyor. Raporu yorumlarsaniz sevinirim. Tesekkur ederim, herkese iyi gunler dilerim.

https://i.hizliresim.com/DPnW0v.jpg

selçuk bey görmenizde sıkıntı mevcut mu? bu rapora göre sadece göz de şişme akıntı vb. durumlarla ortaya çıkan bir tablo olduğu anlaşılıyor. sizde göz tabakasının iltihabi bir hastalığı mevcut görünüyor. başka engeliniz var mı? sanki ilk defa ehliyet alıyorsunuz gibi. daha önce ehliyetiniz var mıydı?

dyt

Hocam gözlük kullanmaktayım. Ortopedik engelim var spina bifida. Ehliyetim var, 7 yıldır aktif olarak araç kullanmaktayım. Ehliyetimi yenileme yapacağım.

Ayrık veya açık omurga hastalığıdır bu. Bebekken gözardı edilmemişse deri açıklığı kapatması gerekirdi. El kol hareketleri ve sinirsel iletimde bir sıkıntı yoksa dr bunu gözönüne alarak bu raporu düzenlemiş olabilir.
Anladığım kadarıyla ehliyetinizde h sınıfı. Ehliyet için rapor veren ilk dr. ( 7 yıl önce) bu tanıyı yazdıysa veya engelli sağlık raporunuzdaki tanı buysa bunu şu anda ehliyet için rapor düzenleyen dr. A göstermelisiniz.

Selcuk Atakan

Bu raporla uzman hekime gidip muayene olmalı sonra da il sağlık komisyonuna giderek kısıtlama kodları işletmelisiniz.

Üst Alt