Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için alınan sürücü raporu yenileme süresi!?

osgaku

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
2
Merhabalar , Sürücü adayları icin saglik kurulu raporunda ACIKLAMALAR kısmında 2 yıl geçerlidir yaziyor bu rapora göre ehliyeti aldik ama 2 yil dolduğunda yeniden mi rapor alacağız? Yani sure dolduğunda ehliyet iptal mi oluyor acaba? Bilenler cevaplayabilir mi?

Hayır ehliyeti 2 yıl içinde o raporla alabilirsin aldığın tarihten itibaren 10 yıl süresi var ehliyetin 10 yıl sonra yenilemek için alıcaksın, tabi raporunda 2 3 yıldabir sağlık kontrolü kodu koydularsa onu bilemiyorum

@osgaku, vala bende yeni araç alırken vergi dairesi sıkıntı yaparmı acaba onu merak ediyorum , bencede evrak 2 yıl matbu süreli ehliyeti al diye , ehliyetim 10 yıllık çıktı benimde .

Yeniden araç alırken ona takılan varsa yazarsa iyi olur ,

Cok teşekkür ediyorum bilgileriniz icin. Evet o rapora göre ehliyeti aldik. Sadece kafama takılmıştı Arac almayı düşünüyoruz o yüzden sorayım dedim.Zaten mantıksız 2 yılda bir komisyona girmek zaten rapor surekli ortopedik 40 idi

2 yılda bir komisyona gireceksen şükret. Ben 6 ayda bir komisyona giriyorum. Hiçbir doktor risk almıyor.

Üst Alt