Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ehliyet için harç ücreti ne kadar?

Konular
24
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar. h sınıfı ehliyete girdim ve kazandım 18 ocakta emniyete gidip ehliyetimin işlemlerini bitiricem hayırlısıyla.benim sorum şu 2017 h sınıfı ehliyet vergi muafiyeti kalktı mı? yani B sınıfı ile h sınıfı harc ücreti aynı mı?internette araştıryorum ama tam net bi cevap bulamadım.konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim.

çok tşk ederim ama eminmisiniz :) sizin dediğiniz ücret ise kağıt bedeli ile 280 tl yapıyor.bazı sitelerde bu ücret görünüyor ama bazı sitelerde ise b sınıfı harc ücretinin içine almışlar h sınıfı eliyet harc ücretinide.bir kaç sürücü kurusunu aradım ama sürücü kursunda çalışan insan bile tam ney bir cevap veremiyor.

A1, A2 ve A SINIF HARÇ ÜCRETİ143,70 TL
B SINIFI HARÇ ÜCRETİ433,10 TL
F VE H SINIFI HARÇ ÜCRETİ143,70 TL
DİĞER SINIFLARIN ÜCRETİ
YENİ SİSTEME GÖRE: C1,C1E,C,CE,D1,D1E,D,DE
ESKİ SİSTEME GÖRE: C-D-E HARÇ ÜCRETİ
722,50 TL

Artık engelli ehliyet sınıfı yok muş kaldırılmış yani H sınıfı ehliyet B sınıfı ehliyet olmuş.yani yeni ehliyet alıcaklar artık insirimli değil B sınfı ehliyet harcı ödemek zorunda yani 550 tl

Üst Alt